- Член од
- 17 март 2005
- Мислења
- 11.493
- Поени од реакции
- 1.587
волксваген имаа порано сега незнам дали има, на нивната странаПрекрасна идеја,ете што мислам.Подобро од која било слика,те носи директно во кокпитот кадешто можеш да ја почуствуваш возбудата.Замисли како е било да си внатре кога оклу тебе пролетуваат јапонски Зеро-и или германски Месершмити?А поде тебе висина од 2-3.000 метри!
Дали се наоѓа вакво нешто и за автомобилите? Поздрав
Нема катапулт. На стар начин се скокало. Во втора светска немало авиони со катапулт. Или само Шведите имале али они биле неутрални.Може ли некој да ми каже, каде можам да ја видaм рачката за катапултација?
--- надополнето ---
Дали е тоа малечкото црвенко копченце на кое пишува ПУЛ?
Имало еден пред СААБ Ј-21,или тука некаде...Нема катапулт. На стар начин се скокало. Во втора светска немало авиони со катапулт. Или само Шведите имале али они биле неутрални.
Во секој случај прекрасен авион, како кадилак на небото. Во Ил2 Штурмовик играта сакам да го летам.
хе хе...лжга било. Мене ми е супер, ептен ми се свиѓа!!Лажга за очи... како порнич едно е да се гледа вака а друго е да се седне во овој кокпит и по можност да се осети само работата на моторот од внатре, ако ништо друго