Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе факт е дека машките оговараат многу повеќе од женските... ТОа е општо познато...:tv:озборување, колку сакаш, каде сакаш, главна тема на муабет најчесто меѓу женските, а во последно гледам и машките не заостануваат од нив, а како што оди работава, мажите ќе станат поголеми оговарачки од жените
Незнам дали примети ама ти штотуку ги оговараше оговарачите или како што ги нарекуваш сељаци и сељанки. А, оговарачите не се ни малце слични со трачарите... Затоа пто тој што оговара оговара со факти а не со измислици...Ја ако те оговарам тебе ќе кажам на пример овој вчера носеше скината јакна(ако ств си носел), а нема да речам абе знаете шо(бла бла бла) и да вадам афера....Тука има голема разлика....samo seljaci i seljanki ogovaraat, ne oti se interesiraat za niv nego onaka kolku da lomotat neso.tolku da se interesiraa za mene nemase da sirat tolku dezinformacii nego ko sto veli Mitar Miric u edna stara dobra pesna
lazu lazu zlobni ljudi
nije istina!!!!
za najboljih oduvek se
dizala prasina.
sekade na forumov e taa klasifikacijata.Neosnovano e stereotipnoto
Незнам дали примети ама ти штотуку ги оговараше оговарачите или како што ги нарекуваш сељаци и сељанки. А, оговарачите не се ни малце слични со трачарите... Затоа пто тој што оговара оговара со факти а не со измислици...Ја ако те оговарам тебе ќе кажам на пример овој вчера носеше скината јакна(ако ств си носел), а нема да речам абе знаете шо(бла бла бла) и да вадам афера....Тука има голема разлика....
FACE IT....

ozboruvanjeto e seljacka rabota. ne treba da se prenesuvaat tugi zborovi nitu da se zbori nesto za nego pozadi grb.Deka sme malo mesto e taka inaku vo Golemite gradovi kade ne se znaat site nema toa sekoj si cepa svoj zivot i stvarno bas nikogo ne mu e gajle za nikogo. Ako tolku se interesiraat za onoj sto go ogovaraat togas nema da sirat takvi dezinformacii.
па оговарањето е дел од сечиј живот.не постои човек кој барем еднаш во животот не е оговарал.некои помалку, некои повеке
п.с. јас сум во златна средина![]()