Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе факт е дека машките оговараат многу повеќе од женските... ТОа е општо познато...:tv:озборување, колку сакаш, каде сакаш, главна тема на муабет најчесто меѓу женските, а во последно гледам и машките не заостануваат од нив, а како што оди работава, мажите ќе станат поголеми оговарачки од жените
Незнам дали примети ама ти штотуку ги оговараше оговарачите или како што ги нарекуваш сељаци и сељанки. А, оговарачите не се ни малце слични со трачарите... Затоа пто тој што оговара оговара со факти а не со измислици...Ја ако те оговарам тебе ќе кажам на пример овој вчера носеше скината јакна(ако ств си носел), а нема да речам абе знаете шо(бла бла бла) и да вадам афера....Тука има голема разлика....samo seljaci i seljanki ogovaraat, ne oti se interesiraat za niv nego onaka kolku da lomotat neso.tolku da se interesiraa za mene nemase da sirat tolku dezinformacii nego ko sto veli Mitar Miric u edna stara dobra pesna
lazu lazu zlobni ljudi
nije istina!!!!
za najboljih oduvek se
dizala prasina.
Незнам дали примети ама ти штотуку ги оговараше оговарачите или како што ги нарекуваш сељаци и сељанки. А, оговарачите не се ни малце слични со трачарите... Затоа пто тој што оговара оговара со факти а не со измислици...Ја ако те оговарам тебе ќе кажам на пример овој вчера носеше скината јакна(ако ств си носел), а нема да речам абе знаете шо(бла бла бла) и да вадам афера....Тука има голема разлика....
FACE IT....
ozboruvanjeto e seljacka rabota. ne treba da se prenesuvaat tugi zborovi nitu da se zbori nesto za nego pozadi grb.Deka sme malo mesto e taka inaku vo Golemite gradovi kade ne se znaat site nema toa sekoj si cepa svoj zivot i stvarno bas nikogo ne mu e gajle za nikogo. Ako tolku se interesiraat za onoj sto go ogovaraat togas nema da sirat takvi dezinformacii.
па оговарањето е дел од сечиј живот.не постои човек кој барем еднаш во животот не е оговарал.некои помалку, некои повеке
п.с. јас сум во златна средина![]()