Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Ако толку се плашите, седите си дома у карантин... излегувај само на по потреба, а не дури и на одмор си отишла.
Многу ограничен коментар... Охрид ми е вториот дом и многу драг како град. Ако коментирам глобална слика во градот не значи дека сум параноична. Ги коментирам тие што отишле на одмор и се понашаат како да го ослободиле градот.

Не бев појден на плажа од 11 јули. Шо ради корона, шо ради обврски, избегавав. Си викам вчера ќе одам ќе се искапам кај 6 сатот поручек, и стварно гужвата е намалена, застанав после Лагадин на тие плажите шо се ко диви, си постеливме пешкир со девојка ми и уживавме во залезот на сонце кој вчера беше многу убав.
И се беше супер, дур не почнаја 3 фамилии од Скопје да се дерат, да се расправет ко улај некои, зошто нивните деца фрлале камења во езерто, па ќе ги погоделе во глава, во колена, невоспитани, вакви такви, кој колку години имал куќа во Охрид и колку години работел во просвета :pos: Се напнаја за глупости и 1 сат се расправаја на плажа, и го реметеја ратлукот на другите шо беа на релакс и уживаја во погледот.
Иначе, еве некоја слика од вчерашниот залез
20200817_191617.jpg20200817_192338.jpg

Во врска со искачувањето на Магаро.

Не бев појден на плажа од 11 јули. Шо ради корона, шо ради обврски, избегавав. Си викам вчера ќе одам ќе се искапам кај 6 сатот поручек, и стварно гужвата е намалена, застанав после Лагадин на тие плажите шо се ко диви, си постеливме пешкир со девојка ми и уживавме во залезот на сонце кој вчера беше многу убав.
И се беше супер, дур не почнаја 3 фамилии од Скопје да се дерат, да се расправет ко улај некои, зошто нивните деца фрлале камења во езерто, па ќе ги погоделе во глава, во колена, невоспитани, вакви такви, кој колку години имал куќа во Охрид и колку години работел во просвета :pos: Се напнаја за глупости и 1 сат се расправаја на плажа, и го реметеја ратлукот на другите шо беа на релакс и уживаја во погледот.
Иначе, еве некоја слика од вчерашниот залез
Прегледај го приврзокот 262864Прегледај го приврзокот 262865

Зошто не им викна полиција?

Аууууу Каква разрешница ќе имат?
Автоматски споено мислење:

Аууууу Каква разрешница ќе имат?

Последно уредено:

Дали ќе погодите кој им е врската на овие двајца,од каде станаа пријатели ?

@Avenger99 - Во колку часот е ова сликано отприлика т.е кога е залезот?

Последно уредено од модератор:
Јас здравје во четврток фаќам натаму, а љубител сум на овакви работи, секоја чест.
Каде е ова поточно?

Јас здравје во четврток фаќам натаму, а љубител сум на овакви работи, секоја чест.
Секој ден се порано и порано ќе е. Така да околу 19 ќе е. Иначе ова е Елешец плажата, вчера беше Лагадин.
И јас сум љубител на добар залез.
Еве нешто постаро од јули месец.
20200713_193610.jpg

Уш една и не замарам појќе :D
Ресторан "Кај местоно" Пештани, едни од најубајте залези во Охрид, посебно за вечера со девојка :love::D
20190820_195109.jpg
Ресторанот е тро поскап имајте на ум, ама си вредит. И обавезно резервација.

Последно уредено од модератор:
Секој ден се порано и порано ќе е. Така да околу 19 ќе е. Иначе ова е Елешец плажата, вчера беше Лагадин.
И јас сум љубител на добар залез.
Еве нешто постаро од јули месец.
Прегледај го приврзокот 262961

Уш една и не замарам појќе :D
Ресторан "Кај местоно" Пештани, едни од најубајте залези во Охрид, посебно за вечера со девојка :love::D
Прегледај го приврзокот 262969
Ресторанот е тро поскап имајте на ум, ама си вредит. И обавезно резервација.
Блазеси и на женска ти со ваква романтична душа :P
Јас најверојатно крајот на месецот ќе одам, Пештани би требало да престојувам.
Се токмиме со друштво за кампинг ама некако пола пола сме, ќе видиме шо ќе испадни :)

Блазеси и на женска ти со ваква романтична душа :P
Јас најверојатно крајот на месецот ќе одам, Пештани би требало да престојувам.
Се токмиме со друштво за кампинг ама некако пола пола сме, ќе видиме шо ќе испадни :)
Обожаваме двајцата залези на сонце :love: . Иначе дефинитивно најубајте залези се во септември.
20200819_075610.jpg
Ама пошто имам многу работа веќе, ќе си ги сликам од друго место, а не од езеро. Шмрц:place:

Пресметка на охридското подземје. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom