Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Пресметка на охридското подземје. :D
Ама освен за хомосексуалците од Охрид/Стуга има и друга јака изјава:

„Цел сум со дупки“, рече Топалоски.

Овој натепаниот од Нефи по фацата се познава "поштен" чоек. :icon_lol:
Со подочњаците до брада слезени

Па ако хотелите не се пет френдли нема што толку да се потресуваат туристите ако не им било дозволено.
Си пиши на букинг за секој хотел, овие мислат Шведска е ова или Англија по пет кучки дома шо чуват, животинско царство :) и секаде можи да се сместат со кучето.

Тоа е, непријатна ситуација ама затоа прво се проверува за ваква работа.

Па ако хотелите не се пет френдли нема што толку да се потресуваат туристите ако не им било дозволено.
Си пиши на букинг за секој хотел, овие мислат Шведска е ова или Англија по пет кучки дома шо чуват, животинско царство :) и секаде можи да се сместат со кучето.

Тоа е, непријатна ситуација ама затоа прво се проверува за ваква работа.
СТВАРНО?!?!
Значи ако по Охридон има Хотели со пречкртан црнец на врата. Не е проблем пречкртаниот црнец ами глупердата што не е писмен да си најде хотел каде му е дозволено да престојува.
Излезете од 19 век.

[/QUOTE]
СТВАРНО?!?!
Значи ако по Охридон има Хотели со пречкртан црнец на врата. Не е проблем пречкртаниот црнец ами глупердата што не е писмен да си најде хотел каде му е дозволено да престојува.
Излезете од 19 век.
А чекај,јас имам хотел, на него фино лепо пиши дека миленици не се дозволени, што е проблемот тука ?
Сигурно има во градот некои хотели кои се пет френдли.
Претходно тие не виделе во хотелот кој го букирале дека не е дозволено да се носат миленици?

,јас имам хотел, на него фино лепо пиши дека миленици не се дозволени, што е проблемот тука ?

Па тоа е проблемот, што повеќето туристичките сместувања регионот се пет френдли.
Во Охрид - 90% не примаат гости со миленичиња, 10% примаат.

Па тоа е проблемот, што повеќето туристичките сместувања регионот се пет френдли.
Во Охрид - 90% не примаат гости со миленичиња, 10% примаат.

Избор е.Каков таков.90/10, 60/40...
И не е на место споредбата со црнци (макар шо потсвесно уште постојат такви заглавени во мозокот).
Да се залеташ во вегетаријански ресторан и да бараш месо или во мексикански суши, така некако би му дошло.
Од друга страна, доста напишале на букинг пет френдли (ради реда) а друга приказна кога ќе дојдат навистина такви гости.Ама следна година не ги гледаш тие објекти на букинг.

Секогаш се две страни на приказната.

А чекај,јас имам хотел, на него фино лепо пиши дека миленици не се дозволени, што е проблемот тука ?
Сигурно има во градот некои хотели кои се пет френдли.
Претходно тие не виделе во хотелот кој го букирале дека не е дозволено да се носат миленици?

Ајде во хотели ќе разберам до некаде лично право е на сопсвеникот, ама прочита дека и во комплексот Свети Наум било забрането влез со кучиња ? Мора малце прилагодување на современите теркови, не може да сакаш странски туристи и да развиваш туризам а заглавен со умот во 19 век

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom