Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
може некој слики да пушти да видиме што се добива за 25 евра во Охрид?
Трева, пиво, езеро и после, Овчарани, Загоричани, Баница, Крушари и Статица за финал :icon_lol:

Две прашања:
1.Кај можам да се пријавам за реливо?

2.Дали имат некој превод од странава на Делфина Турс? :confused:

делфина.png

Има ли секојдневни тури до Св.Наум со брод, ако има колку е и кога тргнуваат?

Ke mi treba smestaj za 2ca potocno okolu Skolo Bratstvo edinstvo,ako ima na oglas negde neka mi pusti link ili drug kontakt pp pozdrav

Последно уредено:
Секое факинг лето истата приказна со таксистите,зошо не возеле на кратки релации...Скопје коа и да се јавам во такси служба прво прашање е до каде, и ако е кратка релацијата не праќет кола.
Зима/лето истото е.

Da prasam me interesira bev vo nedelata na Golden Beach Park ama kaj so e bazenot za dve lezalki i cador ni pobaraja 600 denari!!???Dali e sekogas taa cena ili namerno sega za vikendov so e najful tolku visoka cena.Aj pienjeto i jadenjeto realno bea cenite kolku tolku poskapi normalno ipak e turisticko mesto ama za dve lezalki i cador po 300 denari na covek nekako preterizam mislam deka e

Da prasam me interesira bev vo nedelata na Golden Beach Park ama kaj so e bazenot za dve lezalki i cador ni pobaraja 600 denari!!???Dali e sekogas taa cena ili namerno sega za vikendov so e najful tolku visoka cena.Aj pienjeto i jadenjeto realno bea cenite kolku tolku poskapi normalno ipak e turisticko mesto ama za dve lezalki i cador po 300 denari na covek nekako preterizam mislam deka e
На базен се секогаш толку лежалките. Се сметат то ко ВИП. Лежалки крај езероно се по 150.

Последно уредено:
Neznaev deka Vladimir Cetkar e po sportot, snosti se iznasportuva Park.
:D

Sent from my D2403 using Tapatalk

Абе и во Скопје не е исто да се запиеш/ да ручаш Кај Злате или во Александар Палас.Ама овде сите ко ќе дојдет од страна ќе се закачет Објектив, Куба, Парк... и после кригла 190...Па пица ќе јадам во Леонардо бе алооо!

Слушам во Охрид (ај и Струга) сме уживале цело лето, зависит кај работаш 80 посто се по кафичи, бутици, маркети и шивачки и не знает шо е празник и недела, другите 20% администрација.Од тие 30% шо се вработени во градов.
Работете и не галамете, да ги пречекаме луѓево дан се жалет дек не ни се работело и било скапо.Посебно по кафичи и маркети.И имајте убав празник :)

13892016_10155183077589863_5820809603191114170_n.jpg

Mи текна на филмон со Ван Дам...
giphy.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom