Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Благодарам, добро звучи, ке дојдем !20-25 евра е цел апартман за 3-4 лица.
Booking.comБлагодарам, добро звучи, ке дојдем !
http://www.booking.com/може некој слики да пушти да видиме што се добива за 25 евра во Охрид?
Мислам оние на Железничка со теписине работет и со алишта, ама не знам точно, провери...Дали знае некој каде има место за хемиско чистење на алишта или нешто слично?Само да е некоја разумна цена...
A навечер ги има? Пошто утре после 3 ќе тргаме, рутава е првин Св.Наум по обичај, па после вечерта низ центар. Не можам да се сетам дали работат и навечер. Последен пат пред 2 години, денски накај 5 купував од тука книгиСтојат, имат свашта.
Sent from my D2403 using Tapatalk
Имам другар со апартмани во центар т.е одма до шеталиште кај што беше поранешно Спорт М , ама ги дава по 25евра мислам на ден трокреветни се да бевте 3ца ќе плаќавте по 500 денари од чоек сега вака незнам дали ви се исплаќа ..смештај имит за двајца?
цена ?
5-6 дена, од кај 12/13 до 17/18 аугуст?
Може κонтаκт по пп ?Имам другар со апартмани во центар т.е одма до шеталиште кај што беше поранешно Спорт М , ама ги дава по 25евра мислам на ден трокреветни се да бевте 3ца ќе плаќавте по 500 денари од чоек сега вака незнам дали ви се исплаќа ..