- Член од
- 25 јули 2016
- Мислења
- 1.084
- Поени од реакции
- 950
во охрид богатите одат, многу пари треба за добар одмор во охрид
ние сиромашките во грција одиме, поефтино е
ние сиромашките во грција одиме, поефтино е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Охрид потона во длабока депресија одтогаш!Јас у Охрид последен пат бев пред 10 години и никогаш повеќе.
Што па толку тебе кур те заболе дали Охрид потонал у депресија? Не поради мене Охрид со години наназад си тоне, да не носат секое лето цели, севери и мерлиновци никој жив нема да им стапне.[DOUBLEPOST=1469486100][/DOUBLEPOST]Охрид потона во длабока депресија одтогаш!Аман врати се!
И сега иди мочкај вензеро.И шо сега
Ок, ти ја разбирам поентата ама, ние шо живејме во Охрид? Јасно ти е дека ако развиваме таков туризам ние ќе неаме леб да јајме? Ќе се кренат и за нас трошоците, не сме ние Швајцарија со огромен стандард, па ќе развиваме таков туризам.Ohrid treba da razviva turizam za dlaboki dzepovi, kako na ezeroto Komo i slicni po svetot, vo svajcarija, Italija, Francija. Znaci stranci koi bi trosele poveke, no bi imale poveke moznosti za provod i da vidat (a toa go Ohrid go ima) Na ohrid ne mu se potrebni dzanaci i decista razmazeni. So dobra cenovna politika toa mozeshe da se izvede, Poskapi gi site uslugi i otvori im na tinajdzerite kapmovi i diska na Prespansko ezero. Greska se napravi so se izgradija tolku mnogu zgradi i so se iznakupija eftini stanovi.
http://www.ohridnews.com/klienti/diskont_rajДали може да ми каже некој кај има алкотека или продавница само за алкохол во охрид?
Дали може да ми каже некој кај има алкотека или продавница само за алкохол во охрид?
Шо имат да кажит @bitushanec на ова ? Нели беа добри кружните ..Kружните текови ќе го подобрат сообраќајниот систем во Охрид - Бакрач
[DOUBLEPOST=1469551992][/DOUBLEPOST]![]()
Top Market Top Tobacco
https://www.facebook.com/topmarketohrid
Kружните текови ќе го подобрат сообраќајниот систем во Охрид - Бакрач
[DOUBLEPOST=1469551992][/DOUBLEPOST]![]()
Top Market Top Tobacco
https://www.facebook.com/topmarketohrid
Најмногу е за пешаците, шо летно време и најголем број се.Баш нејќиме да летаме, туку да имат ред.Пешаците поминвеа на точно место (не ко сега кратиме меѓу два кружни), се чекаше семафор да поминат на пешачки, па колите.Знајш точно време.Друго, имаше опција семафорите подолго/пократко да се наместат (ако воопшто знаеше некој од експертиве). имаш цајкани итн.Сега луѓево и на пешачки не се сигурни.На една лента ти застанвет, поминвиш и од другата поминвит ветар со 80!!!Пред некој ден така, застанвам на пешачки пропуштам мајка со мало дете во количка, од десно не знам од кај се створи идиот за малку не ги собра.Исто и возилата, на семафор и со толку возила многу помала е можност за глупирање и влетувања ала Хакинен.Пола мислет ак влегле од Туристичка имет предност. За автобускана 'постојка' Печијаре(а паралелно со неа нацртан пешачки!!!) и немање место да застаниш пред банка за промет да уплатиш или подигниш од банкомат то е скроз друго.Зато М.Маркет ја тргнаа постојката, дека КТ е убо решение.Не се глупирајте, за разлика кога имаше семафори имаше пута 5 колони и чекање. Да не сакате во топ сезона само вие да сте на булеваров и да летате?
Сместување близу славија тешко да најдиш ама имаш комбиња секој ден од минимаркет по цел ден што возат .Хелоу. Планирам да одам Охрид некој викенд на плажа, да прашам за плажата Славија кај се наоѓа поточно за да знам кај да барам сместување да не ми бидит многу далеку и дали се плаќа за лежалка таму? Исто и за Кадмо и Потпеш лежалките дали се плаќаат?