PeTeTe, Ajvan plaza, gradska, Andon Dukov, SaraisteДечки, да немат забуни, наш сум. Ама не сум во тек со настаните со Охридов последниве 9 години. Горе долу да речиме.
Која е најсаглам плажа да препорачате?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PeTeTe, Ajvan plaza, gradska, Andon Dukov, SaraisteДечки, да немат забуни, наш сум. Ама не сум во тек со настаните со Охридов последниве 9 години. Горе долу да речиме.
Која е најсаглам плажа да препорачате?
Андон Дуков? Ја оправија? Последен пат кога бев целиот камп беше запуштен, некој бил да каже како е сега таму?PeTeTe, Ajvan plaza, gradska, Andon Dukov, Saraiste
Позабаталена е сега...тиња змии трски никој не водит грижа за местоно трева до колејнци имат...шишиња џубре расфрлано на сите страни. А и она продавачкана впродавница ногу безобразна е мамицу и... барем она праисторискана дискотека нека ја срушат...Андон Дуков? Ја оправија? Последен пат кога бев целиот камп беше запуштен, некој бил да каже како е сега таму?
ПеТеТе? Прв пат слушамPeTeTe, Ajvan plaza, gradska, Andon Dukov, Saraiste
ПеТеТе? Прв пат слушамкај е ова плажа?
Па видоја овие кадмовци кај е парата и секоја година истите.. лани во 1 недела 2 пати саша ковачевич пееше ...Во Охрид Аца Лукас во Дојран Ману Чао. Како беше она Охрид е град на писменоста и културата. Охрид БИЛ град на културата за жал последните неколку децении е град на ТУРБО ФОЛКОТ кој може да се чуе и на места како Свети Наум и слично.
http://plusinfo.mk/vest/34308/vleznicite-za-ohridskiot-koncert-na-aca-lukas-do-petok-po-300-denari
Џони не заебавај, Охрид може е град на сељаци (а кој не е во државава?) ама има понуда за сечиј вкус.Во Охрид Аца Лукас во Дојран Ману Чао. Како беше она Охрид е град на писменоста и културата. Охрид БИЛ град на културата за жал последните неколку децении е град на ТУРБО ФОЛКОТ кој може да се чуе и на места како Свети Наум и слично.
http://plusinfo.mk/vest/34308/vleznicite-za-ohridskiot-koncert-na-aca-lukas-do-petok-po-300-denari