- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.983
- Поени од реакции
- 12.271
зависи од одење али со нормално темпо околу5 минОд охридска банка до пристаништето колку минути е пешки?
абе шо се замараш попреку напреку за 20мин го поминуваш Ох.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зависи од одење али со нормално темпо околу5 минОд охридска банка до пристаништето колку минути е пешки?
Да ја пофалам локалната самоуправа на Охрид, белите пеперутки повеќе ги нема.[DOUBLEPOST=1436970462][/DOUBLEPOST]
.
Да ја пофалам локалната самоуправа на Охрид, белите пеперутки повеќе ги нема.
И ти тек сеа свати?[emoji14]os: [emoji14]os: ти не си нормален бе!
па нема нормален вмро-вец. сите се со ментален дефект.[emoji14]os: [emoji14]os: ти не си нормален бе!
http://ohrid1.com/?p=21919
Сообраќајни инженер нешо во градов, слабо а?
http://www.ohridnews.com/vesti/86096!!
Од Лагадин натака.. Градиште и Трпејца според мене.. Љубаништа не сум бил неколку години ама шо сум слушал по другари била доста запустена плажата.. Иначе Голден Бич кај Парк хотелон кај шо беше е исто средена, убо уредена ама мене лично не ми е по ќејф.. Одат такви кремој, лигуши, појќе за курчење ти е та плажа.. Заум исто е преубо место ако мојш со кајче се ојт таму. Потпеш и Канео се океј плажи и се на 5 мин од плоштадот. Ко шо реков за мене Градиште и Трпејца се фаворити.[DOUBLEPOST=1437072403][/DOUBLEPOST]Ито градиште би ја препорачал Оревче ко помирна плажа, можда и третана плажа исто.. Првана е голема и многу е гужва а вторана е премногу бучна.[DOUBLEPOST=1437072539][/DOUBLEPOST]Еве некоја слика од Оревче, не сум бил годинава ама цените биле пристапни, пиво околу 80 денариДечки, да немат забуни, наш сум. Ама не сум во тек со настаните со Охридов последниве 9 години. Горе долу да речиме.
Која е најсаглам плажа да препорачате?
Дечки, да немат забуни, наш сум. Ама не сум во тек со настаните со Охридов последниве 9 години. Горе долу да речиме.
Која е најсаглам плажа да препорачате?