- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.409
- Поени од реакции
- 7.202
80 денари пиво точено Даб 0,4 на Градиште,и тоа е скапо или?Да знам да му кажам на газдата ако е скапо..
оди како алва ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
80 денари пиво точено Даб 0,4 на Градиште,и тоа е скапо или?Да знам да му кажам на газдата ако е скапо..
Моментално Златен даб е едно 10 пати поубаво за пиење од скопско.Abe toa pivo treba da go davaat dzabe pa za da zeme nekoj. Kazi kolku e skopskoto,tuborgot za hajneken ,amstel ne pocinjam uopste.
Моментално Златен даб е едно 10 пати поубаво за пиење од скопско.
Од Охрид сум иначе на тие 12 додај уште 10 и пресметај колку имам значит немат пивара во Охрид и сум неутрален околу тоа ама новото Златен даб го јаден на скопско ..толку се разбираш од пиво , или имаш 12 години
Edit: или си од Битола![]()
Abe toa pivo treba da go davaat dzabe pa za da zeme nekoj. Kazi kolku e skopskoto,tuborgot za hajneken ,amstel ne pocinjam uopste.
оди како алва ?
A za tebe Skopsko e vrv? Sto ne ke procita covek na forum.толку се разбираш од пиво , или имаш 12 години
Edit: или си од Битола![]()
Бреј , па и ја најдов каде да коментирам ... како да ви ставил некој нож на грло еј , најдобро е скопското џабе се просеравате без везе ... муабетов не е за тука , ама според ова можеш да заклучиш зошто Охрид е празен. Па на вас ви смета све што е поврзано со Скопје,вие сте толку плитки у тоа мозочето што неможе да се објасни . Затоа туризмот моментално ви е на исто ниво како тој у Бутан.
Prvo pravilo kaj iskusen pivopija e skopsko ne se pie na leto. Ama kazi mu na prijatelov.Па добро бе пријателе тебе ако ти е најубо незначит дека и на друг му е најубо!Господ да чуват еј,за вкусој не се расправат..
Prvo pravilo kaj iskusen pivopija e skopsko ne se pie na leto. Ama kazi mu na prijatelov.
Sent from my HUAWEI P6-U06
Ма немој да ме јебете бе сменија амбалажа му шибнаа малку вода и сите мислат хајникен пијат, готово почнаа сите даб да пиајт дабот е најбоље, или не ...... чекај малце.... кај што има даб у диско нема скопско а ако нема скопско даб е 100 а туборг 150... оооооооо даааааа даботт е најбољеее за пиење, светски бренд но.1 фак скопско
немојте да ме јебете бе дека дабот е убаво пиво![]()