Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера јадев тост од Пинк Пантер и беше многу убав ама доста го смалиле бе шо е она :toe: ...
Она пинк пантер кај тинекс е ужасно место прво немаат никаква хигиена кај што ја приготвуваат храната и второ немаат воопшто услужливост ....пред некој ден бев излезена со две другарки , лично јас ко огладнев сакав да си седнам на лесковачка кај рибнион ама битолчанкава запна за пинк пантер и мораше да ја послушаме пошо гостинка ни беше . Ко седнавме чекавме добри 10 минути некој да не услужи а кога тоа не се деси кренав рака за да ја довикнам една од ‘‘келнерките‘‘ ...во следниот момент типката така чудно ме погледна три пати ги сврти очите 360 степени се сврте со грб и си седна на столот да си продолжи со муабетот. Поарогантно, по одвратно, дрско препотентно дебело суштество дотогаш немав видено...ко шо бев гладна ме попизди уште толку станав да си одам таа од битола ме задржа демек поседи ке почекаме ...шо да почекам и велам таа два посто не те *** ти ке седиш тука ... ко за безпари да бевме дојдени да јадиме... и тоа едно тосте скапано гледам 60 денари...после си појдов кај шо прает лесковачка си нарачав хамбургер милина :)

Ај да се најдам во муабет и јас, единствени добри тостови во Охрид има во една барака кај Економсконо, а се позитивно се изненадив кога пробав кактус сендвич во Кактус(бившо Софти), во Палма ми се има десено доста гадна работа и прекинав да купувам од таму, иако нивната плескавица е најдобра во Охрид. Во истиот Пинк пантер ми се има случено истата работа (иако во 95% од охридските сендвичари има иста услужливост на такво ниво), затоа прекинав да јадам во сендвичари и си вечерам во Вегера во последно време (единствена пекара која во Охрид работи по некакви стандарди, плус вработените се доста услуживи).

Дајте број за приватен смештај за 30 до 1 Август,за двајца.Немора да е во центар,само да е пристојно место.Тел на пп :)

Дајте број за приватен смештај за 30 до 1 Август,за двајца.Немора да е во центар,само да е пристојно место.Тел на пп :)

Требит јас да кажам дека најде, или сама ќе пишиш? :)

Требит јас да кажам дека најде, или сама ќе пишиш? :)

Да,Фантомче ми најде смештај и ќе ме пречека во Охрид на 30ти вечерта да не лутаме ко муви :icon_lol:

енѕерово денеска беше тиња на славија. саде некоја алга или некоја трска се закачуе на тебе.

енѕерово денеска беше тиња на славија. саде некоја алга или некоја трска се закачуе на тебе.
Зато едноставно не се ојт на таја плажа... Влегвиш во вода, надолу да се опулиш, нозете немат да си ги видиш од шо е гнасно.

^
Канео во фекалиине :)

Oјте ко шо викат Џимеј Гранит ак ви е до капење.Или немо сабајле во 5 :)

--- надополнето ---

Да го е*ам берберон сите луѓе ги имаше собрано вечерва...зато јас се чудам парк шо немаше чоеци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom