Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе си јајте во Феникс, ем вкусно ем ефтино.:smir:

Aко некој идет во Охрид за оптегвење скари и други глупости што мојш да ги прајш и в ходник дома само ако сакаш, значи е нетокму. Охрид не е крив за таквите.

Ке заборавев нешо :) -Во Кинг бурекџилницата шо е на Јане Сандански работи la-loca и тоа треќа смена :) па навалете народе :P

Иве, убаво ти се насмеа Џимеј. Вистина е дека лажат 90% но тоа не е само во Охрид. Во цела Македонија и пошироко. А во Јарец во Косел не сум јадел но досега не сум чул некој да рече дека не е добро. Сите го фалат.
А најубава скара (и не само скара и друго јадејне) сум јадел во Македонска Куќа во Прилеп.

да,идиме во Охрид на кифли......секако за скара пари се нема...

Иве, убаво ти се насмеа Џимеј. Вистина е дека лажат 90% но тоа не е само во Охрид. Во цела Македонија и пошироко. А во Јарец во Косел не сум јадел но досега не сум чул некој да рече дека не е добро. Сите го фалат.
А најубава скара (и не само скара и друго јадејне) сум јадел во Македонска Куќа во Прилеп.

Леле ме погоди, уште го осеќам вкусот на плескавицата што ја јадев во 8мо одделение :)

Иначе го знам Охрид многу добро, али имињава од сендвичариве не ги знам баш, а и улициве како ги пишувате ко да сме родени таму. Дај некој нека стави мапа и нека ги обележи сендвичарите кои вредат :)

Другари се гледаме низ охрид :) .Иначе проверен рецепт -Џез 'н' блуз па хавана :)(ова за после 2 A.M.)

pretezno jadam vo pink panter koga sum vo ohrid

P.S.a inaku bas ke odam da jadam vo king buregdzilnicata da ja vidam la loca :)

Само шо се вратив од дискотека парк ,многу добра атмосфера за вторник, само пазите таксистите да не ве орепаат на враќање ;)

Сега сите шо ќе одат Охрид од форумов ќе јадат во Кинг буреГџилницата :pos:

Вчера јадев тост од Пинк Пантер и беше многу убав ама доста го смалиле бе шо е она :toe: ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom