Охрид

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Вчера јадев тост од Пинк Пантер и беше многу убав ама доста го смалиле бе шо е она :toe: ...
Она пинк пантер кај тинекс е ужасно место прво немаат никаква хигиена кај што ја приготвуваат храната и второ немаат воопшто услужливост ....пред некој ден бев излезена со две другарки , лично јас ко огладнев сакав да си седнам на лесковачка кај рибнион ама битолчанкава запна за пинк пантер и мораше да ја послушаме пошо гостинка ни беше . Ко седнавме чекавме добри 10 минути некој да не услужи а кога тоа не се деси кренав рака за да ја довикнам една од ‘‘келнерките‘‘ ...во следниот момент типката така чудно ме погледна три пати ги сврти очите 360 степени се сврте со грб и си седна на столот да си продолжи со муабетот. Поарогантно, по одвратно, дрско препотентно дебело суштество дотогаш немав видено...ко шо бев гладна ме попизди уште толку станав да си одам таа од битола ме задржа демек поседи ке почекаме ...шо да почекам и велам таа два посто не те *** ти ке седиш тука ... ко за безпари да бевме дојдени да јадиме... и тоа едно тосте скапано гледам 60 денари...после си појдов кај шо прает лесковачка си нарачав хамбургер милина :)

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Ај да се најдам во муабет и јас, единствени добри тостови во Охрид има во една барака кај Економсконо, а се позитивно се изненадив кога пробав кактус сендвич во Кактус(бившо Софти), во Палма ми се има десено доста гадна работа и прекинав да купувам од таму, иако нивната плескавица е најдобра во Охрид. Во истиот Пинк пантер ми се има случено истата работа (иако во 95% од охридските сендвичари има иста услужливост на такво ниво), затоа прекинав да јадам во сендвичари и си вечерам во Вегера во последно време (единствена пекара која во Охрид работи по некакви стандарди, плус вработените се доста услуживи).

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дајте број за приватен смештај за 30 до 1 Август,за двајца.Немора да е во центар,само да е пристојно место.Тел на пп :)

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
8 -ца!!! Дефинитивно убав тост.:smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Дајте број за приватен смештај за 30 до 1 Август,за двајца.Немора да е во центар,само да е пристојно место.Тел на пп :)
Требит јас да кажам дека најде, или сама ќе пишиш? :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Требит јас да кажам дека најде, или сама ќе пишиш? :)
Да,Фантомче ми најде смештај и ќе ме пречека во Охрид на 30ти вечерта да не лутаме ко муви :icon_lol:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.214
Поени од реакции
30.417
енѕерово денеска беше тиња на славија. саде некоја алга или некоја трска се закачуе на тебе.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
енѕерово денеска беше тиња на славија. саде некоја алга или некоја трска се закачуе на тебе.
Зато едноставно не се ојт на таја плажа... Влегвиш во вода, надолу да се опулиш, нозете немат да си ги видиш од шо е гнасно.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
^
Канео во фекалиине :)

Oјте ко шо викат Џимеј Гранит ак ви е до капење.Или немо сабајле во 5 :)

--- надополнето ---

Да го е*ам берберон сите луѓе ги имаше собрано вечерва...зато јас се чудам парк шо немаше чоеци.

Kajgana Shop

На врв Bottom