Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Охриѓани, барам информација за некојси извиднички камп, во близина на градот...Значи какви се условите, дали е добар, дали има бунгалови? Еден другар ми спомна му кажувале за него, ама немаме доволно информации, затоа ве прашувам.

Извиднички(вака му е името)...и накај Пештани имаш кампови о.0 Добро е тамо со друштво ..големо :)

Ајде доаѓајте сите кај нас во Охрид, почнува летната шема, градов се полни со луѓе и сега потешко се наоѓа слободна маса во кафулињата во центарот. Почнавме и на плажа да одиме, за школово на кој му е гајле една недела пред крај...

Па извиднички е ОК ако не сакаш некој луксуз. Не е за секого, има и многу незадоволни кои престојувале таму, ама за млади мислам дека е добар онака...Битно е дружењето нели?

Abe kakvo izvidnicki.Ne e ubavo.

Дали некој може да ми даде информација во врска со тоа каде во Охрид има НАЈубава фитнес вежбална - т.е. теретана.

Нови справи..чисто.. културно.. средено...

фала.

Дали некој може да ми даде информација во врска со тоа каде во Охрид има НАЈубава фитнес вежбална - т.е. теретана.

Нови справи..чисто.. културно.. средено...

фала.

Power House на улица Туристичка. Ако дојш во Охрид распрашај се кај е сигурно знает, зш вака и да ти објаснам немат да ме сфатиш.:helou:

Power House на улица Туристичка. Ако дојш во Охрид распрашај се кај е сигурно знает, зш вака и да ти објаснам немат да ме сфатиш.:helou:

Па мислам дека можеш да ми објасниш со оглед дека сум во Охрид секоја година по 2ипол месеци..
Најверојатно ќе можам да се снајдам.

Инаку слушнав дека има и добра теретана кај салата карши бензиската.

Па мислам дека можеш да ми објасниш со оглед дека сум во Охрид секоја година по 2ипол месеци..
Најверојатно ќе можам да се снајдам.

Power House се наоѓа во комплексот зграда веднаш до Топ Маркет. Топ Маркет се наоѓа од другата страна на улицата, наспроти ноќен клуб Наполеон. Се надевам дека ме сфати и дека помогнав.

Иначе, да. Имам само слушнато дека има и до салата Биљанини Извори теретана, само незнам точно за опремата и колку е чисто и средено, но мислам дека е на ниво.

Дефинитивно, теретаната која се наоѓа во спортската сала (значи не до салата), е најубаво средено и најдобро опремена.

И јас мислам дека во спортскана сала е најопремено. Таму биле и најстручни за да ти објаснат околу вежби, исхрана и такви глупости. Иначе цената мислам дека е иста.

Абе добар е Охрид за преку лето, може да се иде. Па да веќе последните неколку години одам таму на одмор ама ќе видам оваа година.

Некој да препорача добар хотел ВО Охрид...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom