TheOther1
Interista Per Sempre!
И после некој нека рече дека не следам македонски фудбал![]()
:pos2:
знам дека велешта има екипа, а велгошти нема.
малку од малку знаеш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И после некој нека рече дека не следам македонски фудбал![]()
А ПЕШТАНИ НЕ ИДАШ А???ОПОПООООООООООООО СИТЕ СТЕ ЗАПНАЛЕ ЗА ОХРИД АМА КЕ ВЕ ВИДАМ КО КЕ НЕМАТ МЕСТО ТАМУ ....Ајде бе.... Пишете нешо.....
Шо е ова?
Од 16ти немате нишо да напишите за Охрид???
Многу ми е жал шо не можам уште да дојдам....(бебче имам дома).....уште е ладно во куќана за нејзе....
Едвај чекам да напрам едно кругче по кејон....после покрај Ајван Плажа, па Горица Прва...Втора и до Славија.....
Ај само да се потстоплит уше малце......
Имате во Охрид фудбалски клуб? :shok:
Имаме, и за разлика од некои, го поддржуваме клубот без оглед на тоа кој е на чело на истиот, или на резултатите. Некои а не им одат од клубот по газенцето препрдено, и бојкот. То е.
Фантоме Фантоме... Ти како модератор на одделот за фудбал би требало да ја знаеш подобро фактичката ситуација во најтрофејниот клуб на Македонија. Ама добро, кој си ја има мувата на капата ќе си ја брка.
Шо сте се запнале ко да ве удрив. Ко да ве нападнав некаде. Тебе па никаде не те ни спомнав. Шо се перчиш на места каде никој не те прашал.
И ако веќе сметаш дека те напаѓам, размисли зошто а не да се браниш слепо ко Бугар да те нарекол дијалекташ. Е бог да чува...
Свесен сум за ситуацијата Викторе, си седнале во фотелјите луѓе што немаат допирна точка со спорт (спорт, за фудбал да не прам муабет) и не им се станува.
Се чувстувам навреден шо ме чепкаш за фудбалот во Охрид, а веќе подолг период сме на дното на фудбалот во МК и ужасно ме боли тоа. Е така.
Покрај сувото и суровото гори. :wink:
Не те чепкав тебе, го чепкав Серпико, како одговор на неговата провокација во Фан клуб Вардар. Пост кој ти требаше да го окарактеризираш како иронија и да го избришеш а сеуште стои. Затоа ти реков не галами многу... :helou:
super e ohrid. Ubav grad...da ti e gordost da zivejs...samo so uste ne go nauciv cel da go setam t.e. 15 god ziveam i nikako da go naucam varoson da go setam a da ne se zagubam po sokacineza mene hahaha
големите јајца... имал аеродром кој функционирал цела година....
Охрид има аеродром, Охридскиот аеродром кој функционира преку целата година.