Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
На толку раширено IQ81, домородно и посетителско - добро и поминавме летово со тепачки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На толку раширено IQ81, домородно и посетителско - добро и поминавме летово со тепачки.
Живече овај народ

Новинаркава со фустанчево и папучава се спремила кода ке иде на плажа а не на работа.Спремна била зградата за почеток на учебната година…после ќе се чудиме кога се случуваат “катастрофи”.
Со скелиња и активна работа на секој спрат, мене стварно не ми е јасно.
Григор ќе започне со работа во три смени бидејќи реконструкција на старата зграда ќе започне или започна минатата недела, прогнозата е за цело полугодие но најверојатно ќе се издолжи и тоа.
Супер што се реновира, ама како стигнавме до таа точка да како општество не можеме да испланираме ваква базична работа… а ние тука се буниме за урбанизација.
Господ напомош
Прегледај го приврзокот 486266
Што му фали на фустанчето?Новинаркава со фустанчево и папучава се спремила кода ке иде на плажа а не на работа.
Ти ваква, идеш на работа или на плажа ?Што му фали на фустанчето?
Папучите да, и мене не ми се свиѓаат.
И мене ми е жешко. Утре ќе дојдам на работа у шарени бермуди за плажа и апостолки.Абе жешко и било на Соњето . какви сте па и вие![]()
На овие папучи само теѓет чорапа признавам.Што му фали на фустанчето?
Папучите да, и мене не ми се свиѓаат.
Требит сега да се тужит Анима Дунди Мунди и останати невладини кои спречвет и јавно агитирет да не се решават проблемот со љангачиве
Зошто анима мунди? Ако си слушнал ( а изгледа не си ), тие се залагаат за регулирање на проблемов, со години. Што преку изградба на шелтери, што преку регулација и казни за сопствениците кои неодговорно оставаат кучиња насекаде.Требит сега да се тужит Анима Дунди Мунди и останати невладини кои спречвет и јавно агитирет да не се решават проблемот со љангачиве
Неможат да знаат тие каде ќе шетаат кучиња скитници за да постават знаци. Знаците се поставуваат за места каде се движи дивеч. Сакаме дата центри а не сме способни да решиме проблем со кучиња скитници, чиста вода и основни секојдневни проблеми тоа само говори за колку сме ние труло општество. Штета за младичов ама и тој е жртва на едно нефункционално општество како и многу други а за тоа сме виновни сите во оваа држава.Зошто анима мунди? Ако си слушнал ( а изгледа не си ), тие се залагаат за регулирање на проблемов, со години. Што преку изградба на шелтери, што преку регулација и казни за сопствениците кои неодговорно оставаат кучиња насекаде.
Анима Мунди не се залага за комуналните служби да заловуваат кучиња и ги носат на депонии, за тој проблем кој конкретно ја предизвика несреќава може слободно да чукнеш на друга врата.
На патот може да ти излезе лисица, волк, срна, што било. На Македонија пат е да обезбеди знаци за опасност од животни во области каде се очекува, и да подигне едукација на возачите за вакви ситуации. И најбитното, да обезбеди соодветна инфраструктура на патиштата.
Немал ден, навистина ми е жал, бевме генерација.