Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера се вратих от Охрид и можам да кажам,дека сум добро изненадан. Туристи имаше. Матуранти доста имаше. Цените за наjголем туристически центар во РМ са направо супер.Да не кажам дека некаде е безбожно ефтино. Сместуването е малце поскапо,но... не е многу.Фми пази на бродчето.
Имаше ли туристи за продолжениот викенд?
Вчера се вратих от Охрид и можам да кажам,дека сум добро изненадан. Туристи имаше. Матуранти доста имаше. Цените за наjголем туристически центар во РМ са направо супер.Да не кажам дека некаде е безбожно ефтино. Сместуването е малце поскапо,но... не е многу.
Се уште нема доволно туристи за да има секи ден брод до Свети Наум. Кога прашах-рекоха 300 евро и ако сакаш сам може да си на брода. Станува збор за "Александриja". Времето беше супер,хората супер. Како цело сум наполно задоволен за 3 дни одмор.
Единственото което не ми бендиса са цените които се плакjaт по црквите. Нека има,но не и да се делат македонските грагани от странските во цената.Това си е дискриминациja. Но и това след време ке се преодолее и каj нас го имаше.
Викендов градов беше преполн... Уште времето да се погодеше подобро, ќе беше супер.Вчера се вратих от Охрид и можам да кажам,дека сум добро изненадан. Туристи имаше. Матуранти доста имаше. Цените за наjголем туристически центар во РМ са направо супер.Да не кажам дека некаде е безбожно ефтино.
Инаку петок во Дак пак ќе свирет Каменолом?
Во моja град имаше сличен проблем со липите. И се направи санитарна сеч. Една година липите не беха за гледане-ужасно грозни,но сега веке са супер. Проблема со тротоарите има исто решение.Колкави идиоти се ако го направат ова-
http://ohridnews.com/index.php?mod=1&kat=4&id=21714
Во моja град имаше сличен проблем со липите. И се направи санитарна сеч. Една година липите не беха за гледане-ужасно грозни,но сега веке са супер. Проблема со тротоарите има исто решение.
Jaс можам да кажам,само една препорака ком локалната самоуправа-сложете повеке канти за губре. Имаше места и моменти,кадето се чудев каj да си изфрлам губрето...
Дали некој знајт кај можам во градов да испечатам маица со апликација/слика по желба? И колку пари би чинело то?