- Член од
- 29 март 2024
- Мислења
- 436
- Поени од реакции
- 842
Скопјани одат, али не ги сакетOhrigjani tuka ima so lopata da gi rinis ali izgleda ni tie ne odat![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скопјани одат, али не ги сакетOhrigjani tuka ima so lopata da gi rinis ali izgleda ni tie ne odat![]()
Или во превод: „Ви ги сакаме парите, ама вас ве нејќиме...“.....Тие шо живеат од туристите ги сакаат другите не...така е секаде.![]()
Италија, Шпанија и Грција со мерки за да го спречат масовниот туризам и бројот на туристите
Масовниот туризам станува се поголем проблем кој мачи многу земји како Шпанија, Италија и Грција. Добивај вести на вибер Во текот на оваа година, а особено во текот на летната сезона, бевме сведоци на масовни протести, воведување мерки против масовниот туризам и бурни реакции од локалното...a1on.mk
Уууу...Да начекаш див таксист, ќе те соголи до голе коже, а особено ако не си ги отвориш очите навреме.Охриѓани треба само да намалат со агресивниот туризам.
Излагаме од кај зградине кај биљанини извори и тргинаме тројца за в центар.
Застанува кола вика - За кај сте дечки? му кажуваме... Ајде влагајте - вика. Не фала. Абе ајде по 100ка ќе фрлите сите тројца далеку е.. И така пола минута се натегаме....
Со кого?
Со рандом лик што тргнал да го земе малиот од школо! Видел 3-ца потенцијални жртви со надеж дека ќе извади некој денар екстра. Значи, не такси, не дифтар. Семеен фамилијарен човек, што си го зема малиот од прва смена на школо.
И како да го исперцепираш тој мајндсет?
Подолу се само нигеријцине во европскине плоштади што насила ти подаруваат некои глупости и после бараат 10€ компензација за "подарокот"
Не се прајт вака. Можда намерно го напрајле ова на СУП за да бидет видени.![]()
+ 18 (Цензурирано-ВИДЕО) Началничка СУП даска и удобен езерски с.кс кај Лабино во Охрид!! - OhridSky %
+ 18 (Цензурирано-ВИДЕО) Началничка СУП даска и удобен езерски с.кс кај Лабино во Охрид!! Македонијаohridsky.com
даски издават тој шо е на ИЌ долу под црквата.Не се прајт вака. Можда намерно го напрајле ова на СУП за да бидет видени.
Ова се прајт во к'јче. И се одит негде сред езеро и на раат си тераш без да те знаат.
Е сега не знам дали издавет к'јчиња , ја пред едно 10 - 12 год позајмив од пријател.
Ime prezimeдаски издават тој шо е на ИЌ долу под црквата.
Не знам за кое место мислиш. Јас знам дека пред Биљанини пред мостот имаше место за даски издавање и на Голден Бич.даски издават тој шо е на ИЌ долу под црквата.
Да имат ,ама видео клипот беше кј Лабино а долу под црквата имат еден шо издаватНе знам за кое место мислиш. Јас знам дека пред Биљанини пред мостот имаше место за даски издавање и на Голден Бич.
Од кај знаеш дека сите се од Нигерија брат?Подолу се само нигеријцине во европскине плоштади што насила ти подаруваат некои глупости и после бараат 10€ компензација за "подарокот"
Дали виде Татково општински за шо аплицирал....за патот за Курајца,и некој ситни проекчиња....ко беа сдс тие го кочеа сега?Hahahaha epten lud coek, a nasi se ovie na daskava ??
Тие во таа општината се да ги собериш сите во еден топ и да се лансирет шо подалеку од ОхридДали виде Татково општински за шо аплицирал....за патот за Курајца,и некој ситни проекчиња....ко беа сдс тие го кочеа сега?