kano
Farang
Другар не знаете да водите туризам, без навреда у људба. Еве сега ќе ти објаснам зошто.
Се јавив приватно на еден апартман, ми понуди 40 евра од вечер... потоа одам на Booking.com го гледам истиот апартман го дава за 30 евра од вечер. Кажи ми тука која е логиката? Па тој помалку пари ќе зема од странците наместо да биде обратно. Плус рачунај и Booking зема процент, ај ДДВ сигурно нема да ги пријави.
Е сега ќе ти објаснам за Грција. Во Септември месец закажав во Ставрос преку Booking.com, за 30 евра од вечер... потоа ме контактира сопственичката преку Viber и ми рече дека ова е грешка бидејќи требало да биде 40 евра, а не 30. И знаеш што ми рече во тој случај? Дека се е во ред, ќе го даде за 30 евра само да направам cancel на booking.com.
i ti i poveruva deka e greska i deka e ona tolku dobra sto na skopjanos nema da mu ja kaci cenata ama ok, ke go zaebetr booking zaedno....
daj bre ne go tupite. ima miljon faktori zosto nekoj moze i ne saka da spusti cena. ne mu e na sekoj do extra 30e... ako ti odgovara fino ako ne baraj drugo ili idi na drugo mesto.