Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Немат ден без случки. Кромањонци на дело.
Автоматски споено мислење:

А каков да тераат во Охрид? Планински?
Сељачки. Пошто не знајш за поинаков во Охрид.

Има останато некој скришни диви плажички, лесно достапни по охридско?

@reddevil4ever еве јас една ќе ти кажам: горица 2 или инекс плажа мојш да одиш преку 2 начини по вода или по асфалт : по асфалт ако сакаш кога ќе се паркираш инекс ќе одиш надолу кон плажата, наместо по скаличките ќе продолжиш по асфалтот ( кон трета или немо), како што одиш натаму ќе забележиш една врата мала терај доле не е високо има само еден камен кој мојш многу лесно да слезиш. Од тука попливај лево десно ќе забележиш мали местенца.
Преку вода одиш надолу по скаличките за да слезиш на плажа.
Е сега не одиш кај што има лежалки туку на другата после мостето од лева страна.
Од тука спрема карпите ако си доволно висок мојш и без пливање да одиш ама пази само школки имат на камења дан се пресечиш ( носи си влечки) или со пливање за пола минута си таму.
Овие не се големи туку мали ама за уживање сончање и да побегниш од галамата се сосема доволни. Поз

@reddevil4ever еве јас една ќе ти кажам: горица 2 или инекс плажа мојш да одиш преку 2 начини по вода или по асфалт : по асфалт ако сакаш кога ќе се паркираш инекс ќе одиш надолу кон плажата, наместо по скаличките ќе продолжиш по асфалтот ( кон трета или немо), како што одиш натаму ќе забележиш една врата мала терај доле не е високо има само еден камен кој мојш многу лесно да слезиш. Од тука попливај лево десно ќе забележиш мали местенца.
Преку вода одиш надолу по скаличките за да слезиш на плажа.
Е сега не одиш кај што има лежалки туку на другата после мостето од лева страна.
Од тука спрема карпите ако си доволно висок мојш и без пливање да одиш ама пази само школки имат на камења дан се пресечиш ( носи си влечки) или со пливање за пола минута си таму.
Овие не се големи туку мали ама за уживање сончање и да побегниш од галамата се сосема доволни. Поз
Како така бе, вриет Горица 2.

Според мене од Лабино некаде, иако годинава не сум биден незнам како е, и измеѓу Десарет и Оревче.

Како така бе, вриет Горица 2.

Според мене од Лабино некаде, иако годинава не сум биден незнам како е, и измеѓу Десарет и Оревче.

Бате јас таму кажав бидејки најблиска е ... После карпине горица 2 кон немо немат бидејќи појќето не знаат страв им е да одет lol освен ние од охрид што сме. Сакаш да одиш десарет или до оревче и да заглавиш после на враќање? Километарски колони ќе има после зш сите си бегет...
За таа лабино и таму има луѓе..

Ни одам викендов ни ништо, ќе возам јас три сати од Битола нема грешка.
На враќање колони ќе биди.
За таму да не прајме муабет, ќе се короносаме ќе се запустиме, ќе си одам преку неделата како чоек :)

Мој е штекерот и ако сакам и 100 ќе наплаќам, така?

Мој е штекерот и ако сакам и 100 ќе наплаќам, така?
Како само не им текнува во Грција,Црна Гора,Бугарија,Хрватска вакви генијални идеи да им наплаќаат на туристите полнење мобилни само на охриѓани?Ми текнува на слична генијална идеја на екс градоначалникот Петрески да стави рампи на влезот и излезот на Охрид и да наплаќа на туристи за секој влез и излез.

Како само не им текнува во Грција,Црна Гора,Бугарија,Хрватска вакви генијални идеи да им наплаќаат на туристите полнење мобилни само на охриѓани?Ми текнува на слична генијална идеја на екс градоначалникот Петрески да стави рампи на влезот и излезот на Охрид и да наплаќа на туристи за секој влез и излез.
Чекај бир. Ти си дошол на плажа, ми го завзежаш штекерот, на моја одговорност ти го полнам телефонот на кој ти се чаталиш на инстаграм и све то за брз пари? Лол провери по европа да видиш дали некаде полнат телефони по ресторани за ич пари освен по јавни штекери( автобуски, аеродроми итн..)

Чекај бир. Ти си дошол на плажа, ми го завзежаш штекерот, на моја одговорност ти го полнам телефонот на кој ти се чаталиш на инстаграм и све то за брз пари? Лол провери по европа да видиш дали некаде полнат телефони по ресторани за ич пари освен по јавни штекери( автобуски, аеродроми итн..)
Мене во Мадрид на стадион ми се испразна телефонот, никој не сакаше да ми го земи од тие кантините надвор да ми го наполни, ми викаа поради безбездносни причини не смееме да земаме уреди, бомба да не е :ROFLMAO:
Едвај еден ми го зеде па морав од зорт пиво да пијам кај него на шанк дури се полни, од срам не за нешто друго :)

30 ден полнење телефон во Охрид а Црна Гора лежалките на плажа оваа година им се гратис за туристите

И после ние туризам ќе сме развивале :pos:

И тоа како не требит да се земат телефон на полнење. А и не гледам ако веќе некој ти го зел, зошто да не ти наплатит? Никој не е должен тебе на своја одговорност телефонот да ти го полнит, со право ако некој сакат си наплаќат за таја услуга, ако не, наполни си го дома или носи си power bank на плажа, as simple as that.

Сериозно аца лукас ќе дојт во Охрид? Сите журки откажани по кафичививе освен dj-иве а за овој не важи?
И во Србија требаше ама откажаа...
Ако се дозволит да дојт незнам што ќе се десит.
Дно од држава побетар од африка сме

И тоа како не требит да се земат телефон на полнење. А и не гледам ако веќе некој ти го зел, зошто да не ти наплатит? Никој не е должен тебе на своја одговорност телефонот да ти го полнит, со право ако некој сакат си наплаќат за таја услуга, ако не, наполни си го дома или носи си power bank на плажа, as simple as that.

Можит после полнење да му понудиш за 20 денари да му префрлиш позадина за телефонот слика од охридски бисери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom