Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некое место во Охрид кај шо можам да испечатам маица? Бев во Џордано, ми викет дека неможело само една да се испечатит, морало најмалце десет... Абе аман o_O

Еве вчера вечер се вратив од охрид, бев 15 дена од 20ти до 4ти, да почнам од почеток, смештај 12 души во кат од куќа 3 соби 200 денари од вечер локација- карши црквичката св.Ѓорѓија т.е од Макси Де малце погоре кај првиот кружен тек. Градиште 22-23ти, првиот ден од лов енд хепинес фестивалот реално глеано тапа, еден куп шминкери, "клабери" , пијани и дрогирани фаци.. плажа 2 некоја си хаус сензејшн мешана музика со лош избор на наши диџеи, бар ја го имав тоа мислење, плажа3 добри трансови ТОН АНФАС ЕКСТАЗИ МАРА со др зборови 99 посто издрогирани се трескаат на трансоите.. 23ти, беше друга приказна на плажа 2 имаше одлично загревање пред том боксер и антонела и на плажа 3 исто, пред да стапи таламаска на сцена, сеа за том боксер и антонела дојдоа антонела ја испеа морена, и уште една или 2 песни се на се настапот не и беше ни 40 мин долг и таман да си иде сите WANT MORE WANT MORE нормално се врати ја испеа уште еднаш морена заедно со пена партито од страна и си отиде, дојде друг диџеј и за разлика од првиот ден имаше мн. подобра атмосфера, плажа 3 таламаска, човекот растури пушташе музика неуморно и вредеа парите само ради него а не ради антонела што дојде со 10 батки по 2 метра обезбеџење за да испее 4 песни и да си иде..али нема врска, после тоа пивофест бев првите 3 дена последниот ден не бев дека несум љубител на сека и на плех оркестрите, суперхикс иако каснеа ми оставиа одличен впечаток , карл кокс, за жал немав можност да присуствувам на неговиот дџ сет, жалам за тоа , поминав од парк дечкото имаше напраено енормно добра атмосфера и скоро сите што беа ми се пофалија дека си поминале одлично, наредно 1ви август Дејвид Гета дое накај 1 сат и човекот буквално растури, севкупно целата организација беше одлична солидно озвучување одлични светлечки ефекти, интересни беа и роботите и конечно Гета го сруши рекордот на посетеност на еден концерт во Охрид,имаше премногу народ и како што разбрав се скинале 15000 карти што за нашава Македонија не е малце... ете еден мал мешап од мојот престој во охрид и и главните журки летово таму.:cool:

еден куп шминкери, "клабери" , пијани и дрогирани фаци.. наредно 1ви август Дејвид Гета дое накај 1 сат и човекот буквално растури, севкупно целата организација беше одлична солидно озвучување одлични светлечки ефекти, интересни беа и роботите и конечно Гета го сруши рекордот на посетеност на еден концерт во Охрид,имаше премногу народ и како што разбрав се скинале 15000 карти што за нашава Македонија не е малце... ете еден мал мешап од мојот престој во охрид и и главните журки летово таму.:cool:
Ако мислеше на шминкери и фаци и секакви на дејвид гета е се бидено зато се 15000 карти... познавам неколку од овдека шо беа таму и немаат 3 чисти кој е дејвид гета ни шо прај а се вратија и си поминале најубо yeh right :cautious:
PVD изгрев 2007> David Guetta 2011

Сосем се сложувам со тоа дека од тие 15000 9000 немаа појма кој е тој и што прави, дури знам тие едни провинцијалки од штип до нас на вормапот на бабура ја им викам еве го гета и овие си помислиа стварно исповадија телефоните а тоа уствари бабура ахахахахахха

Сосем се сложувам со тоа дека од тие 15000 9000 немаа појма кој е тој и што прави, дури знам тие едни провинцијалки од штип до нас на вормапот на бабура ја им викам еве го гета и овие си помислиа стварно исповадија телефоните а тоа уствари бабура ахахахахахха
зато не одам на такви срања...
по низа проблеми морав да го пропуштам Love And Happiness исто и Carl Cox
сепак за мене врвот летово беа суперхикс (:

Ви го испошкртале градот Комити-Ченто,море.:)

И Лавови Ѓорче, и 10/60

Ги копирет на Кумани :)
--- надополнето: Aug 8, 2011 12:19 PM ---
Каснат.Лани први ишшараа Кумани Запад.:icon_lol:

За точно 0.76 секунди беше побрз од мене :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom