Останати фудбалски лиги

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој како ќе се одреди кој ќе иде понатаму во Групата Д на Афричкиот куп на нации ако двете утакмици во последно коло завршат..1-1 да речеме ?

Можно ли е слоновите намерно да испаднат ...

Ако не го победат Камерун, да .
А кај Азијциве Јужна Кореја го победи Ирак и влезе у финале.
Утре у 10 сабајле Австралија и Емирати играат друго полуфинале.

Знае некој уопште правила на афричково првенство ?
Еве Капе Верде и Конго исти бодови имаат со 3 нерешени ќе ги завршат групиве..и кој ќе иде понатаму ?

Колку е без ред афричково првенство 90% се Х утакмициве :ROFLMAO:

Зашто смее да има тема за Чемпионшип, а не смее за Серија Б?
Зошто така кажаа модераторите.
Кој си ти да ги прашуваш модераторите што направиле ?

Така.

Немаат блага веза модераторите што одлучиле . Тука никој нема да пишува за Серија Б , губи форумот, ама тоа е, тврдоглавоста е опасна работа....

Претпоставувам дека ако отворам тема за Копа Италија, ќе ми биде заклучена. Пошто нели не смее да има таква тема. А смее за ФА и Карлинг (или како и да се вика сега) Куп.

јас разбирам да се курчат модераториве.... али серија б заслужува лига
ма едноставно - модераторчиња get a life.... немојте да бидете толку исфрустрирани :smirce: ова е само форум :smirce:
и сега демек еве ќе се развие дискусија за серија б тука и некој на сред дискусија ќе праша зошто толку е за нигде купот на африканските нации (или како и да се викаше точно) и шо? :popce:

Претпоставувам дека ако отворам тема за Копа Италија, ќе ми биде заклучена. Пошто нели не смее да има таква тема. А смее за ФА и Карлинг Куп.

за Копа Италија си коментираме во темата за серија а, така е боље. А за Серија Б ќе има посебна тема знајш кога? Кога еден од Милан, Интер, Рома, Јувентус ќе отпаднат во Серија б.

НЕПРАВДА Е ОВА, САКАМЕ ШТРАЈК!

Претпоставувам дека ако отворам тема за Копа Италија, ќе ми биде заклучена. Пошто нели не смее да има таква тема. А смее за ФА и Карлинг (или како и да се вика сега) Куп.
дури и ги жалам

за Копа Италија си коментираме во темата за серија а, така е боље. А за Серија Б ќе има посебна тема знајш кога? Кога еден од Милан, Интер, Рома, Јувентус ќе отпаднат во Серија б.

НЕПРАВДА Е ОВА, САКАМЕ ШТРАЈК!

Тогаш зашто не си коментираат за куповите во темата за Премиер Лига?

Човече. какви калимеровци сте.
Желни да најдат неправда.

Змејски, пушти стрипче за ситуацијава брат, оддамна не сум се „изнасмеал“.

Курчење е тоа што тврдам дека сте калимеровци и барате неправда, безпотребно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom