Осаменоста

• Креатор на темата Креатор на темата Katerina :)
  • Време на започнување Време на започнување
Радо би го извршила сето тоа што го рече но на ова моите другарки може само едно добро да се изнасмејат и работата е што веќе само јас сум сингл и треба сама да се снаоѓам ете незнам како но мислам дека немам ама баш ич среќа во љубовта

Радо би го извршила сето тоа што го рече но на ова моите другарки може само едно добро да се изнасмејат и работата е што веќе само јас сум сингл и треба сама да се снаоѓам ете незнам како но мислам дека немам ама баш ич среќа во љубовта

sakas da kazes deka nemas drustvo za da izlezes vo grad i da si baras decko :)
toa e normalno stom drugarite vo tvojov slucaj drugarkite fatat decko se odvojuvaat vo drustvo toa ti e isto i kaj nas maskite so drugarite vo toj slucaj zapoznavas novi drugarki (primer od fitnes klub, evo i od kajgana :) , i slicno ..
celta ti e da zapoznavas sto mozes povejke lugje zenski za drustvo maski da odbiras koj ce ti bide decko ..
najlesna rabota e da si najdes devojka /decko .

Ме интересира... Кога си пред огледало, освен сама себе.. Гледаш нешто друго што те прави различна од другите?

Зашто мислиш дека немаш среќа?
Дали мислиш дека си различна од другите?
Дали си шугава грда или незнам што (пошто си имала више дечко ја би рекол не) ?
Дали си пробала да флертуваш со некој тип и како резултирало тоа?
Што е тоа што те прави да размислуваш дека ќе останеш сама?
Имам уште катаљарда прашања ама ми треба година ипол да ги напишам овие се доста за сеа,размисли и одговори и ќе ти кажам што понатаму! :D

Mnogu generalizirate, rabotava nebare po shablon se pravi. Toa e instiktivna rabota i ako si zainteresiran za nekogo onda ke se trudis da pronajdes nacin kako da go pridobies. The End

Idi slobodno po shemata Makarov;s Lead Imas dve opcii
Ili ke zavrsis so izblamirana vecer i uste poveke padnata vo depresija
Ili ke karis nekogo za 24 sati koj ustvari ke te iskoristi za dobar provod (pod provod zavisi do kaj ke si dozvolis :) ) za sledniot den da te strefi "Tit tiiiit - Tit Tiiiiit" do beskonecno...

Не сум ништо поразчлична од другите не сум ни шугава ни па грда...милион пати се обидувам да флертувам но на крај не излегва ништо ете затоа сум разочарана

Не сум ништо поразчлична од другите не сум ни шугава ни па грда...милион пати се обидувам да флертувам но на крај не излегва ништо ете затоа сум разочарана

Како не излегува на крај... дали си се запрашала кај грешиш на кој начин си била одбиена,како флертуваш па ништо не излегва?

добро бе не ти се пуштаат луѓе по кафиќи/клубови итн?

Имаш проблем со самодовербата..Обично луѓето што се филозофи по природа го имаат тој проблем..Затоа што премногу мислат што другите мислат,и драстично им паѓа нивото на самодоверба,кое што води до осаменост и така.. :D

Имаш проблем со самодовербата..Обично луѓето што се филозофи по природа го имаат тој проблем..Затоа што премногу мислат што другите мислат,и драстично им паѓа нивото на самодоверба,кое што води до осаменост и така.. :D

Со тој проблем и ја се соочував еден подолг период да не речам ама ти викам кога ќе почнеш да размислуваш ќе речеш чекај бе па кој е овој кој сум јас па да неможам да свртам една женска е затоа од сеа па натаму ме боли дуле а и така е најубави ем ќе се чуствуваш по убаво нема да запаѓаш во депресии и едноставно ќе ти биде гајле така шансите да бидеш и рилејшншип ти се поголеми па сеа ти види.Размислете еве на пример видите убав/а дечко/цура и сакате да и се пуштите на таа особа,и сеа размислете како би се чуствувале вие доколку ви пријде таа особа и ви се пушти како би реагирале,така би биле посигурни. Еве јас на пример доколку ми пријде некоја цурка неможам да и кажам не или да и речам не си мој тип едноставно да не речам сум женкар,многупати ме поканувале на плес цурки убави,не убави секакви и сеа ја шо да кажам не? Сеа можеби не сакам да имам некоја врска со таа особа,можеби сакам само да се забавувам таа ноќ...Тоа е се до човекот кога ќе научиш да манипулираш и да се снаоѓаш во дадена ситуација односно да не ги сфаќаш работите трагично доколку некој те одбие , ќе си речеш па оваа/овој не е вреден/на за мене има многу риби во морето тогаш ќе увидиш дека е многу лесно.Едноставно речи си дека ти имаш дека лесно флертуваш,дека со опуштен човек ладич и да не е така,ти мисли си дека е така.
--- надополнето: 17 април 2012 во 17:57 ---
добро бе не ти се пуштаат луѓе по кафиќи/клубови итн?

Абе сеа може не и се пуштаат а сакаат понекогаш и срамот и стравот си го прават своето,лавот сам си го лови пленот,не доаѓа тој кај него!!

Знам дека немам доволна самодоверба сакам да ја стекнам но незнам што ми се случува би сакала да се подобри ситуацијава да ме примеќаат но не верувам дека би успело такво нешто и неможам сега некој што ми се свиѓа да одам и да му речам е кај си бе ми се свиѓаш а со него ни здраво не си велам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom