Makarov's Lead
Tifo
- Член од
- 22 ноември 2011
- Мислења
- 475
- Поени од реакции
- 177
Знам дека немам доволна самодоверба сакам да ја стекнам но незнам што ми се случува би сакала да се подобри ситуацијава да ме примеќаат но не верувам дека би успело такво нешто и неможам сега некој што ми се свиѓа да одам и да му речам е кај си бе ми се свиѓаш а со него ни здраво не си велам
Не си единствената која мисли така,зошто мислиш дека не те примеќаат,ти веќе си имала дечко како што кажа,како дојде до таа врска,тогаш направи го истото за да влезеш во нова врска.Опушти се девојко млада си,убава ми се допаѓаш,би сакал да се запознаеме поубаво,да се видиме на едно кафе да направиме еден лежерен муабет,да видам што најмогу сакаш која е твојата страст,многу убаво изгледаш и потоа идат комплименти како на пример имаш убави усни колку би сакал да го осетам твојот вкус и ред друго.Кога го читаше ова кај тебе побуди возбуда, вакви слични муабети можеш да искористиш,само ќе смениш текст како ти се обраќаш на некое машко.Многу е лесно женско да одвлече внимание на еден маж,барем моето внимание.Потоа исто така следи еден проблем односно недостаток на зборови односно незнаеш како да го тераш разговорот незнаеш за што да зборуваш стануваш нервозна.Тогаш пробај со многу попрост муабет.На пример кога би сакала да запознаеш некој,ќе се приближиш до таа особа и вака:Здраво потоа ќе прашаш дали би сакал да се запознаеме (100% нема да ти рече не),па потоа следат некои прости муабети што мислам дека не би биле битни за двајцата како на пример што музика слушаш,доколку си во некој кафиќ ќе прашаш првпат ли си овде,како ти се допаѓа потоа комплименти...Сеа ја на кратко ти објаснувам што да правиш од кога ќе свртите еден мал муабет ќе се осеќаш по опуштена и по самоуверена.Запази го погледот eye contact говорот на телото е една од најважните работи,немој да бидеш нервозна,покани го на плес,дозволи да ги стави рацете на твојата половина така и он ќе се чуствува поблиску до тебе...Најважно опуштено и само напред не покажувај здрвеност и нервоза со тоа губиш,биди насмеана,шармантна. I guess this was helpful

Ако имаш повеќе прашања прашуј немај гајле со задоволство ќе одговорам!!