Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.391
- Поени од реакции
- 4.987
Imam 2 originali ! Se razbira ne se kupeni tuku gi dobiv zaedno so Xboxot!:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
„Се разбира“? Шо, демек купувањето оригинали е невозможно? Недостапно? Што мислиш, како IW заработија 550 милиони со MW2?Imam 2 originali ! Se razbira ne se kupeni tuku gi dobiv zaedno so Xboxot!:smir:
Lucky bastard. Од кај ја набави?„Се разбира“? Шо, демек купувањето оригинали е невозможно? Недостапно? Што мислиш, како IW заработија 550 милиони со MW2?
btw, јас имам оригинал. GTA IV.
Од еден дечко што набавува од странство (Австралија), и ја земав бааги евтино, 40 евра.Lucky bastard. Од кај ја набави?![]()
Не забегувајте од темата и смирете страсти.
Да не видел некој скоро Orange Box во Југотон? И ако има колку пари е? Ќе отидев да проверам, ама зафатен сум многу деновиве...![]()
Бев денес до Југотон, немаат Orange Box. Да не знае некој каде може да се најде? Каде освен во Југотон се продаваат оригинали кај нас?
А колку пари е од прилика Orange Box?Бев денес до Југотон, немаат Orange Box. Да не знае некој каде може да се најде? Каде освен во Југотон се продаваат оригинали кај нас?
А колку пари е од прилика Orange Box?