Оригинали

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Imam 2 originali ! Se razbira ne se kupeni tuku gi dobiv zaedno so Xboxot!:smir:

Imam 2 originali ! Se razbira ne se kupeni tuku gi dobiv zaedno so Xboxot!:smir:
„Се разбира“? Шо, демек купувањето оригинали е невозможно? Недостапно? Што мислиш, како IW заработија 550 милиони со MW2?

btw, јас имам оригинал. GTA IV.

„Се разбира“? Шо, демек купувањето оригинали е невозможно? Недостапно? Што мислиш, како IW заработија 550 милиони со MW2?

btw, јас имам оригинал. GTA IV.
Lucky bastard. Од кај ја набави? :)

Имам доста оригинали... НБА 2003, Формула 2002, Path Of Neo, Unreal Tournament 2004... и уште многу. Али стварно сум горд што ја земав GTA San Andreas дента кога ускочи од продавница од Америка (за 140$) :kesa:

Не забегувајте од темата и смирете страсти.

Да...
Call of Duty 4: Modern Warfare, Le Mans, Counter Strike 1.6, CS: Condition Zero и Red Alert 2.

Ја ги имам God of War кога излезе на почетокот за пс 2 , WoW , неколку игри за псп ...

Да не видел некој скоро Orange Box во Југотон? И ако има колку пари е? Ќе отидев да проверам, ама зафатен сум многу деновиве... :toe:

Бев денес до Југотон, немаат Orange Box. Да не знае некој каде може да се најде? Каде освен во Југотон се продаваат оригинали кај нас?

Почекај за Orange Box... Ќе си го земеш пакетот преку Steam на Нова Година... Нешто ми вика оти ќе биде 5 евра најмногу.

Steam ќе има ненормален попусти 1-2 дена пред/после нова година, исто како и лани... Ќе биде лудо, човек да не знае што да зема.

Ах и бај д веј, да си ги додадам... Far Cry, Galactic Civilizations: Complete, Overlord, World of Goo и Wallace And Gromit: Episode Three: Muzzled.

Бев денес до Југотон, немаат Orange Box. Да не знае некој каде може да се најде? Каде освен во Југотон се продаваат оригинали кај нас?
А колку пари е од прилика Orange Box?

Јас Orange Box ја земав на промоција за 10 евра. Ама како што вика Обливион, почекај за нова година, можда ке има слична промоција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom