Орален секс додека спиете? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно би осетил но би глумел дека сеуште спијам.Да не заеб*м романтика.

sunglases the black напиша:
eee tava e ludica dodeka spis da ti se desavat ubavini

надај се ти додека спиеш да ти се дешаваат убавини...има да рипнеш ко да не си спиел воопшто :pos:

Denes oralen seks da i podaram na zhena moze samo vo eden slucaj - ako se raboti za devica!

Modernite zheni se tolku emancipirani, sto se emancipirani i od zdrav razum. Zatoa denes se seksualno hiperstimulirani. Pri golemiot broj maski partneri sto gi imaat i pri padjanjeto na standardite na licnata higiena, ne e preporaclivo da se stavat usnite na odredeni mesta.

drugarce si bil nekogash tolku pijan na pola nok da ne se sekavas sto se slucilo e koj znae so moze da se sluci koga spiesh :)

Ми се има случено еднаш, ама и јас се разбудив. После нормално и ја дадов дозата :). Инаку ми се има случено (повеќепати) и тоа, да спиеме и двајцата, и се будиме у сред ноќ и без збор се онадиме. Чудни работи се случуваат додека спиеме :)

А ова: "Ова филм ти е или гопосакуваш да ти се случи. Ама јас мислам дека ти е голем филм", мислам дека нема потреба да се коментира. Некои луѓе сеуште мислат дека топката е квардатна.

Добра идеја ама гарант ќе се разбудиш....што е уште подобро.....инаку не би имало поента тоа што партнерката била у акција:pusk:

на мене да ми дава орален секс додека спијам не, ама јас на неа до сега само еднаш. Беше прекрасно... сабајлето кога се разбуди на ништо не се секаваше...

Лесен сон имам, би се разбудил. Не би ни дозволил, коа би разговарале пред да се случи тоа. Сакам само гушка при спиење :) ништо повеќе

заеби будење, прва сум на работа, ќе си спијам...

Лесен сум на сон,така да се разбудив,чуството е одлично....така да после цел ден си среќен :kesa:

на мене да ми дава орален секс додека спијам не, ама јас на неа до сега само еднаш. Беше прекрасно... сабајлето кога се разбуди на ништо не се секаваше...

Што било прекрасно ако не се сеќавала? :) Инаку,стварно не верувам дека некој нема да осети,дека нема да ужива во тоа.Тоа е и филмот,да не ги отвараш очите,да нема бакнежи,допири,само добиваш и уживаш.
Да,преубаво е:) најчесто кој прв се разбуди,на тој начин да го буди партнерот,за добро утро де:wink:

Орален секс додека спијам нешто најубаво еј си одмараш си спиеш а женската ми дава оралка се осеќам како бог во тој момент али истотака и сум возвратил кога пак она спиела и совет за машките што не пробале пробајте ке ја мрднете девојката (мојата мрдна :) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom