Општо прашање:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Pa so vie na vas zenskive .....so ke vie da ste masko......mozite koga sakate da imate sex, da se prcite sekogas koga ke vi teknit....plus ko ke mocate vi e mnogu poudobno...za razlika od nas...so sakate poveke....top vi e...

Исто што сум сега, со малку повеќе храброст, за да ги користам шансите на време.

да си бидам истиот јас само 15 кила послаб и да иам по ретка коса пошо многу ме нервира коа ке станам од спиење

Да треба повторно да се родите (реинкарнирате), а притоа да можете да изберете што сакате да сте, што ќе бидете и зошто баш тоа? :kajg:
100% ние пак ќе се родиме и морам да кажам дека има многу вистини во будистичката религија, но ако морам да бирам би избрала да сум некоја од 15 век, што ќе го мине животот во скитање и ќе ги достигне своите цели. Не знам зошто, но сакам да скитам, без цел. Не мислам на некои дестинации познати или слично, туку на одењето без да зборуваш во себе, без да мислиш на ништо....

ЕЛФ!!!! ама не елф на Дедо Мраз да му помагам.. туку Wood Elf.. ах... :pipi:

Истата ( физички ) само да имам малку повеќе среќа да не сум толку малер :icon_lol:

сакам да бидам птица... да бидам слободен и за се да одлучувам сам или пак мојот инстинкт.

Истата како сега али да имам шанса да сменам некои работи...а не би сакала да ја сменам човечката форма, никогаш...не би можела да се замислам како нешто друго...no freakin' way!:nenene:

Ако бидам животно би сакала да сум делфин, а ако не може животно, ондак машко, да мочам стоечки. :icon_lol: (добро, и да видам како размислуваат и што им се врти во глава на машките)

eh bi sakala da se rodam malku posrekna i nisto da ne pravam pogresno so sum pravela do sea:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom