Општо прашање:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да бидам, риба или може рак, нешто во вода да биде, а зошто баш тоа па незнам сакам многу пространства на вода и одсекогаш сум се воодушевувала што се има на дното:helou:

Баш вчера размислував на ова. Да, сакам повторно да се родам.. и сакам да сум повторно јас со истито друштво и сето то. Само некои работи ќе ги вратев назад и нема да дозволев да се случат:toe:Не дека имам големи грешки направено, ама од тие шо ги напрајв и не си научив никаква лекција сакам никогаш да не се случеја..

ако треба да се родам уште еднаш ќе се родам пак тука.-Оти кој ќе учи јазик пак :nesum::pos2::pos2::pos2:

Делфинче..Мирни,слатки,водени животинчиња..ммм:pipi:

Човек јас си знам зошто :).

И јас би била истава јас,само би ги поправила сите работи за кои што мислам дека не би требало да ги направам...Е тогаш ќе се смени скоро се од корен и би била сигурно посреќна [не дека сега не сум,ама тогаш уште повеќе :)].
А инаку само за еден ден и јас би сакала да бидам птица.Слобода до кај што сакам,се би гледала од поинаква гледна точка...Толку безгрижно изгледаат...Дефинитивно тоа би сакала да бидам.:toe:

Definitivno sakam da bidam pak covek, ne e vazno masko ili zensko, no sakam da mozam da citam misli..taka nikogas nikoj ne bi mozel da me izlaze..

Кога пак би се родил сакам да сум исто како што сум сега.

Би сакал да бидам истиот јас, со можеби некои промени... како например да не носам 45+ патики, неможам број да најдам од модел кој што сакам :) :toe:

Да се родам повторно би го избрал истиов пат, истиов живот.
И не сакам да се вратат назад лошите спомени, а да останат само добрите. Не сакам никакви промени. Супер ми е вака. Немам за ништо да се пожалам, а имам толку многу работи за пофалба.

Животот како човек со верба во Бог пред се, со толку неуспеси и успеси... да не ти се посака да бидеш нешто друго.
meaning-of-life.jpg

Би сакал да бидам феникс .
А реално , би сакал да бидам или Гавран или ајкула.

sakam da sum istiot no da znam zasto ziveeme sto sme vsusnost nie =)

Сакам да сум како форест и К.Роналдо:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom