Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
кај има вакви за надворешна гума вадење низ Скопје?
и цена како е?
Најдобра варијанта ти се кај Вучко хебли плус лепенки Zefal за 120 ден.[DOUBLEPOST=1443139210][/DOUBLEPOST]
Имам патики Scott и кај мене се скоро три броја поголеми од тоа што го носам.Сакам да земам патики (мтб) од chainreactioncycles па ме интересира да зимам ист број со обичните патики или поголем ? Оти негде одамна по интернетов прочитав дека обично 1-2 броја поголеми треба да се изберат. Ако има некој искуство со купување на патики нека пише за да знам за сигурно
Носам 42.5 број на патеки, а мтб патиките се 45.5...Со други модели сум немал искуство.[DOUBLEPOST=1443139448][/DOUBLEPOST]
Чисто информативно брендот нема врска со квалитетот на точакот, туку опремата.Добар е, ама за таа цена можеш да земеш многу подобар точак. Види во спорти сале групата на фб, шиткаат добри точаци после една сезона возење. Исто така провери низ центар кај точкариве. Мој совет трек. Ако ти се фрла уште нешто плус се знае, кјубче. Позз
Кога веќе спомна разлика помеѓу Трек и Кјуб, првиот е многу подобар и пореномиран бренд.
Тоа е исто како да речиш мој совет Адидас, ама ако имаш повеќе пари земи си Шлезингер.
Последно уредено: