Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.013
- Поени од реакции
- 22.263
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
бидна, attention sl 29 2016 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dechatlon. Има 2 такви мола во Софија.Дечки здраво, сакам се да си купам од опрема за возење, дрес, бициклистички итн. Тука гледам цените се прилично високи, еден дечко ми спомна дека во Софија имало посебен мол само за спортска опрема вклучувајки и за велосипеди. Не запамтив како се вика молот па ако некој има информација за тоа нека ја споделиили па ако може да се најде тука нешто по нормални цени
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
ако ти е во план да идеш ќе го пратиме и @Ficiani со тебеШо пиеш од менецениве у споредба со тука се багатела, можда не е некој бренд ама и со бензин и зелен картон ке те фати многу поефтино од тука
Sent from my iPad using Tapatalk
ако ти е во план да идеш ќе го пратиме и @Ficiani со тебе![]()
Ваљда мисли за декатлон.Дечки здраво, сакам се да си купам од опрема за возење, дрес, бициклистички итн. Тука гледам цените се прилично високи, еден дечко ми спомна дека во Софија имало посебен мол само за спортска опрема вклучувајки и за велосипеди. Не запамтив како се вика молот па ако некој има информација за тоа нека ја споделиили па ако може да се најде тука нешто по нормални цени
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Многу ми се допаѓаат, баш изгледаат како нормални патики. Колку те фати вкупно?После 15тина дена ми стигнаа патиките од CRC ама јас ја немав таа среќа јас како @M-1 да не ми лупнат овие нашиве царина & ддвтака да си платив дополнителни 30е за тоа
Инаку носам 43 (1/3) обични патики а овие ги земав 45 и таман ми се
Многу ми се допаѓаат, баш изгледаат како нормални патики. Колку те фати вкупно?
Мој совет е да си земеш термо за ладни денови или ќе фрлиш коленици...Јас го зедов овој модел на попуст за 1600 од кај Џими и сум многу задоволен, споредбено со претходните години кога користев leg warmer.Затоа и ги земав многу јак дизајн имаат, како обична патика. 60е патиките плус 30е царина и ддв
Иначе уште нешто да прашам како нов велосипедисттаман земав дрес/бициклистички на кратки сега иде зимо, да се зима нови на долги или leg/arm warmers ќе завршат работа ? Исто и дали е доволно над дресов на кратки да се земе само велосипедска јакна и така да се вози зимно време ?
Купи си надворешни гуми со заштита од дупчење и мирен си. Се друго е импровизација и додавање на тежина. Толку.Дечки да ве прашам имал ли некој искуство со лентиве против дупнување Tire Liners?
![]()
![]()
Има ли вакви кај нас? Што пари се? Вредат ли да се купат? Колкава заштита нудат?
Имам ставено млеко за гуми и досега сум задоволен, 2 месеци откако го ставив ми се нема дупнато гума. На лентиве наидов случајно на нет како дополнителна заштита од дупнување па ме интересираше дали навистина вршат работа или се лук и вода.Купи си надворешни гуми со заштита од дупчење и мирен си. Се друго е импровизација и додавање на тежина. Толку.