Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, сака некој викендов шо иде, по кеј да фураме, или на некое друго место, нека се изразат желби.
Се разбира, ако е убаво времето.:)

Време е да се подзачисти велоспиедот :vozbud:

е арно ја видов темава утре ао не врни баталувам автобус и со точакот ке одам на школо ама ке треба да се гребам од братми да ми го дај неговиот оти мојот си сака гуми машинка назад бандашите да се исправат и тн.

сеа да си го сервисирам точко и ке се возиме поред кејо :)

е арно ја видов темава утре ао не врни баталувам автобус и со точакот ке одам на школо ама ке треба да се гребам од братми да ми го дај неговиот оти мојот си сака гуми машинка назад бандашите да се исправат и тн.
И ти као мене, на почеток на година дур беше топло со точок си шибав, ем мерак ем пари си штедиш.:)

И ти као мене, на почеток на година дур беше топло со точок си шибав, ем мерак ем пари си штедиш.:)

абе имам бесплатен превоз ама fuck that точак си е точак

Летото најмногу ми недостигаше поради точакот :vozbud:
Летото 2009 поминав многу места со точак...
Села: Куклиш (2), Вељуса(2), Василево (3-4), Баница (2-3), Водоча (2-3), Просениково (2-3), Добрејци (2-3), Сарај (1), Пиперево (1) пати ...
Брани: Водоча (1) и Турија (2) пати

Еве сега за празникот Велигден се спремам за дестинација од 15-16км - Село Банско, позната по Бањата - Банско.
Имам некои идеи за следни дестинации но не знам дали ќе бидам во можност да ги остварам, најмногу поради работата што ме очекува.

1 година од како го купив велосипедот рекреативно 2,500 км со него поминати:vozbud:

Најдолга дневна релација релација Куманово-Св Николе -100км
Максимална брзина 70км/х
Најголема просечна брзина 25,6км/х :toe:

Да ве прашам, видов дека ми е пролупана осовината на задното тркало, бега малку лево десно...пробав сам, ама џабе.
Ја отворив и ги подмачкав лагерите, се мислам да одам до Вучко, ама прво да се консултирам со поискусните овде...дали може они да го средат тоа, или било кој, односно некое решение без да купувам нова?

Би идел директ, али да не ме излажат, не се разбирам ипак превише..:)

Се разбира...:bip:

Сакам да си купам километража дигитална но овде во Струмица никаде неможам да најдам. Пред 1 месец видов на интернет во Скопје се продаваше се викаше: Компјутер за велосипед.. Пратив еден другар да ми купи но беа истрошени... На кои места се продават и дали можам да набавам од некаде, или некоја веб страна ако знаете???
Инаку ја користам приликата да се пофалам оти оваа година го направив првиот ,,адет,, со велосипедот. Дестинацијата се викаше Село Вељуса :wink:

333.JPG

DSC00692.jpg

Да ве прашам, видов дека ми е пролупана осовината на задното тркало, бега малку лево десно...пробав сам, ама џабе.
Ја отворив и ги подмачкав лагерите, се мислам да одам до Вучко, ама прво да се консултирам со поискусните овде...дали може они да го средат тоа, или било кој, односно некое решение без да купувам нова?

Би идел директ, али да не ме излажат, не се разбирам ипак превише..:)
Ке одиш во PROSPORT бул. Партизански Одреди бр. 17, локал 3 тоа ти е спроти соборниот храм немој да одиш по вучко мучко тешки преваранти се..јас така оди овде оди онде смени ова смени она не било тоа било ова ме фати 2000 ден и пак не завршив работа затоа оди со точакот кај дечкиве стварно се професионалци.ке ти кажат дали треба да се смени осовина или не 250 ден е нова кај нив...така да знаеш поззз:smir:

Ке одиш во PROSPORT бул. Партизански Одреди бр. 17, локал 3 тоа ти е спроти соборниот храм немој да одиш по вучко мучко тешки преваранти се..јас така оди овде оди онде смени ова смени она не било тоа било ова ме фати 2000 ден и пак не завршив работа затоа оди со точакот кај дечкиве стварно се професионалци.ке ти кажат дали треба да се смени осовина или не 250 ден е нова кај нив...така да знаеш поззз:smir:

Фала на советот и препораката друже, ќе наминам деновиве таму. :)

Ај кажете ми колку би ме чинело педало целосно со се лагери и разни бакрачи?? Ми се клати цело, ми се вади и треба да го мењам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom