Општи вело муабети, прашања, совети

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Дечки, сака некој викендов шо иде, по кеј да фураме, или на некое друго место, нека се изразат желби.
Се разбира, ако е убаво времето.:)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Време е да се подзачисти велоспиедот :vozbud:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
е арно ја видов темава утре ао не врни баталувам автобус и со точакот ке одам на школо ама ке треба да се гребам од братми да ми го дај неговиот оти мојот си сака гуми машинка назад бандашите да се исправат и тн.

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
сеа да си го сервисирам точко и ке се возиме поред кејо :)

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
е арно ја видов темава утре ао не врни баталувам автобус и со точакот ке одам на школо ама ке треба да се гребам од братми да ми го дај неговиот оти мојот си сака гуми машинка назад бандашите да се исправат и тн.
И ти као мене, на почеток на година дур беше топло со точок си шибав, ем мерак ем пари си штедиш.:)

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
И ти као мене, на почеток на година дур беше топло со точок си шибав, ем мерак ем пари си штедиш.:)
абе имам бесплатен превоз ама fuck that точак си е точак

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Летото најмногу ми недостигаше поради точакот :vozbud:
Летото 2009 поминав многу места со точак...
Села: Куклиш (2), Вељуса(2), Василево (3-4), Баница (2-3), Водоча (2-3), Просениково (2-3), Добрејци (2-3), Сарај (1), Пиперево (1) пати ...
Брани: Водоча (1) и Турија (2) пати

Еве сега за празникот Велигден се спремам за дестинација од 15-16км - Село Банско, позната по Бањата - Банско.
Имам некои идеи за следни дестинации но не знам дали ќе бидам во можност да ги остварам, најмногу поради работата што ме очекува.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
1 година од како го купив велосипедот рекреативно 2,500 км со него поминати:vozbud:

Најдолга дневна релација релација Куманово-Св Николе -100км
Максимална брзина 70км/х
Најголема просечна брзина 25,6км/х :toe:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да ве прашам, видов дека ми е пролупана осовината на задното тркало, бега малку лево десно...пробав сам, ама џабе.
Ја отворив и ги подмачкав лагерите, се мислам да одам до Вучко, ама прво да се консултирам со поискусните овде...дали може они да го средат тоа, или било кој, односно некое решение без да купувам нова?

Би идел директ, али да не ме излажат, не се разбирам ипак превише..:)

i5.

Форум Џедај
Член од
12 април 2010
Мислења
201
Поени од реакции
90
Се разбира...:bip:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Сакам да си купам километража дигитална но овде во Струмица никаде неможам да најдам. Пред 1 месец видов на интернет во Скопје се продаваше се викаше: Компјутер за велосипед.. Пратив еден другар да ми купи но беа истрошени... На кои места се продават и дали можам да набавам од некаде, или некоја веб страна ако знаете???
Инаку ја користам приликата да се пофалам оти оваа година го направив првиот ,,адет,, со велосипедот. Дестинацијата се викаше Село Вељуса :wink:

333.JPG

DSC00692.jpg

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
Да ве прашам, видов дека ми е пролупана осовината на задното тркало, бега малку лево десно...пробав сам, ама џабе.
Ја отворив и ги подмачкав лагерите, се мислам да одам до Вучко, ама прво да се консултирам со поискусните овде...дали може они да го средат тоа, или било кој, односно некое решение без да купувам нова?

Би идел директ, али да не ме излажат, не се разбирам ипак превише..:)
Ке одиш во PROSPORT бул. Партизански Одреди бр. 17, локал 3 тоа ти е спроти соборниот храм немој да одиш по вучко мучко тешки преваранти се..јас така оди овде оди онде смени ова смени она не било тоа било ова ме фати 2000 ден и пак не завршив работа затоа оди со точакот кај дечкиве стварно се професионалци.ке ти кажат дали треба да се смени осовина или не 250 ден е нова кај нив...така да знаеш поззз:smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ке одиш во PROSPORT бул. Партизански Одреди бр. 17, локал 3 тоа ти е спроти соборниот храм немој да одиш по вучко мучко тешки преваранти се..јас така оди овде оди онде смени ова смени она не било тоа било ова ме фати 2000 ден и пак не завршив работа затоа оди со точакот кај дечкиве стварно се професионалци.ке ти кажат дали треба да се смени осовина или не 250 ден е нова кај нив...така да знаеш поззз:smir:
Фала на советот и препораката друже, ќе наминам деновиве таму. :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ај кажете ми колку би ме чинело педало целосно со се лагери и разни бакрачи?? Ми се клати цело, ми се вади и треба да го мењам...

Kajgana Shop

На врв Bottom