Arioth
Purpletrator
- Член од
- 20 февруари 2007
- Мислења
- 527
- Поени од реакции
- 82
www.probike.mk :smir:
И ти као мене, на почеток на година дур беше топло со точок си шибав, ем мерак ем пари си штедиш.е арно ја видов темава утре ао не врни баталувам автобус и со точакот ке одам на школо ама ке треба да се гребам од братми да ми го дај неговиот оти мојот си сака гуми машинка назад бандашите да се исправат и тн.
абе имам бесплатен превоз ама fuck that точак си е точакИ ти као мене, на почеток на година дур беше топло со точок си шибав, ем мерак ем пари си штедиш.
Ке одиш во PROSPORT бул. Партизански Одреди бр. 17, локал 3 тоа ти е спроти соборниот храм немој да одиш по вучко мучко тешки преваранти се..јас така оди овде оди онде смени ова смени она не било тоа било ова ме фати 2000 ден и пак не завршив работа затоа оди со точакот кај дечкиве стварно се професионалци.ке ти кажат дали треба да се смени осовина или не 250 ден е нова кај нив...така да знаеш поззз:smir:Да ве прашам, видов дека ми е пролупана осовината на задното тркало, бега малку лево десно...пробав сам, ама џабе.
Ја отворив и ги подмачкав лагерите, се мислам да одам до Вучко, ама прво да се консултирам со поискусните овде...дали може они да го средат тоа, или било кој, односно некое решение без да купувам нова?
Би идел директ, али да не ме излажат, не се разбирам ипак превише..
Фала на советот и препораката друже, ќе наминам деновиве таму.Ке одиш во PROSPORT бул. Партизански Одреди бр. 17, локал 3 тоа ти е спроти соборниот храм немој да одиш по вучко мучко тешки преваранти се..јас така оди овде оди онде смени ова смени она не било тоа било ова ме фати 2000 ден и пак не завршив работа затоа оди со точакот кај дечкиве стварно се професионалци.ке ти кажат дали треба да се смени осовина или не 250 ден е нова кај нив...така да знаеш поззз:smir: