Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
koi lageri na sredna osovina? ako e srednata osovina zemi si kasetna nova e okolu 500denari i ke zaborais koa si ja stail nema podmackuvanje nema nisto

Сакам да си купам километража дигитална но овде во Струмица никаде неможам да најдам. Пред 1 месец видов на интернет во Скопје се продаваше се викаше: Компјутер за велосипед.. Пратив еден другар да ми купи но беа истрошени... На кои места се продават и дали можам да набавам од некаде, или некоја веб страна ако знаете???

600 денари >>>

Ги има сите основни фукнции, брзина, километри, температура, час, сервис интервали ...

600 денари >>>

Ги има сите основни фукнции, брзина, километри, температура, час, сервис интервали ...

Уф, слично вакво му купивме на другар, 350 денари во Вучко е. Прилично ефтино, не знам само дали прави некоја разлика :)

600 денари >>>

Знаеш ли каде може да се набават? Во која продавница?

Знаеш ли каде може да се набават? Во која продавница?
Во секоја продавница за велосипеди треба да има. Во Куманово ги има во Вело-М, Собим, и кај тезгаџиите на пазар :vozbud: од 500-700 денари бараат за нив.

koi lageri na sredna osovina? ako e srednata osovina zemi si kasetna nova e okolu 500denari i ke zaborais koa si ja stail nema podmackuvanje nema nisto

Не дека мн те разбрав што ми кажа али фала у секој случај прашав околу 500 денари е:smir:

Сеа само да се опраи малце времево и секој ден на точак.:toe:

Сеа само да се опраи малце времево и секој ден на точак.:toe:

мора, јас го средив мојот само требаше да го скусам ланецот ама претерав сега треба да го средам само тоа и малку да го штеловам задниот мењач и спремен сум :salut:

мора, јас го средив мојот само требаше да го скусам ланецот ама претерав сега треба да го средам само тоа и малку да го штеловам задниот мењач и спремен сум :salut:

мојот па никогаш не е среден ТиоТОп... секогаш му фали нешто... дали апаратчињата,дали гумите...:pos2:

каде има да најдам,само она екранче од километража? да не ја плаќам цела,незнам како иде... мислам дека пасуваат...

мојот па никогаш не е среден ТиоТОп... секогаш му фали нешто... дали апаратчињата,дали гумите...:pos2:

каде има да најдам,само она екранче од километража? да не ја плаќам цела,незнам како иде... мислам дека пасуваат...

тешко дека само екранче ке најдеш поарно купи цело и онака се ефтини а и зошто ти е такво 1 паѓање и ке го скршиш

тешко дека само екранче ке најдеш поарно купи цело и онака се ефтини а и зошто ти е такво 1 паѓање и ке го скршиш

не паѓам јас бе...:pos2::pos2::pos2:

боље е со тоа... глеаш за колку време си прошол,па следен пат побрзо и слично...

само што се вративме од кучково...

ВОлково->Кучкуво 35мин (со застанувања и сл,не ни чинат точаците:pos2:)
Кучково->Волково 9.5мин...

првпат по долго време вака подолга и тешка релација... кој бил нагоре накај кучково знае како е:vozbud:

само што се вративме од кучково...

ВОлково->Кучкуво 35мин (со застанувања и сл,не ни чинат точаците:pos2:)
Кучково->Волково 9.5мин...

првпат по долго време вака подолга и тешка релација... кој бил нагоре накај кучково знае како е:vozbud:

Убаво се изнавозевне минимум 6км угорница е нагоре (за тие што не знаат):vozbud::vozbud:За надоле 60+ km/h :vozbud::vozbud:

Ми го украдоа точакот пред некој ден. Врзан со дебел ланец, катанец и сајла со брава. Што им прават? Ги препродаваат ли деловите или пак оди точакот во некоја топилница?

Нејсе, треба да купам друг, меѓутоа во моментов не ми се даваат огромни пари. Е сега... ми налета еден Schwinn точак, 3 години стар, наводно редовно сервисиран, а ми го нудат за 120 евра.
Рамот не му е алуминиумски, туку хром-молибден.
Слика има подолу од точакот. Вреди ли да се дадат тие пари?

Еве што има инфо за него: 21 брзина, има екстра лесна брзина, шалтери simano , vibrake косници (tectro), рамката му е hrom molibden, вилушка top gun. Бандажи speedstar дупли.

597cbfb6-5f23-40f6-80f7-b497a586daf1.jpg

373e95a4-b3dd-4c95-acd6-a1be3026122a.jpg

c367eff5-7c53-41ed-8732-3ae966a47b74.jpg

7dae7023-5456-4eb9-a778-fdd5089dd16b.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom