Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета што немам сега за сега точак иначе слободно време не се симнував од него али се планира да се купи.
Гледам многу упатени па дајте една препорака за добар точак да земам и каде од Скопјево?
Инаку нешто избалансирано помеѓу брзинска вожња и нешто за на Водно и надоле
:helou::smir:
Ме интересира дали на постар точак можи да се стави преден амортизер. Јас иам алуминиумски SEVER MB од Италија. Неам амортизер а ептен сакам да го имам.
ај да ве прашам ја...моментално имам Драг Оне..18то брзинец го има на слика на претходна страна...е, колку би ме чинело да сменам апаратчиња назад и запчаници за да биде 21во или 24то брзинец???
za ova shimanovo ne da si u pravo ja go osekjam vaka kako ripa i bash se cudev kako moze tolku da go primetuvam i sea koa vidov se mi e jasno
a mislev za ovie trigger shifters a koa gleam cenava izglea ke pocekam
ej dali КОМПЛЕТ ШИФТЕРИ СО РАЧКИ ЗА КОЧНИЦА ЗА 7 БРЗИНИ - 1300денари ova e nesto takvo?
[MkD]Scout;2603888 напиша:Зависи до колку пари сакаш да дадеш.. Ако си за опција , евтино = боли глава.. слободно посети го вучко и купи си точак за едно-сезонска употреба.
Инаку добра понуда на точаци и крајно професионален сервис можеш да најдеш кај рампа во к.вода www.probike.mk
кај матично во градски парк , www.bikestop.com.mk
И кај буњаковец (љубов) prosport. www.prosport.com.mk
ne mi kazavte dali e ova toa sto sakam?i moze li da gi kombiniram so sram menuvaci
[MkD]Scout;2604083 напиша:прашај го од кај ги носи точаците.. и кога ќе ти одговори.. турскасве ќе ти биде јасно.
у принцип неможеш шимано со срам да менуваш , бидејки шимано имаат 2:1 actuation ratio , а срам 1:1 actuation ratio. тоа лаички значи дека колку што иде шифтерот толку иде и мењачот за срам мењачите , а кај шимановите шифтерот иде 2 пати повеќе од менувачот. па види кое е попрецизно![]()