Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е филмот или една епизода од серијава? 1,89GB за една/две сезони нема шанси.
Добаааааааар :D Филмот е лесен за наоѓање во споредба со серијава. 1,89GB е цела сезона од 8 епизоди. Квалитетот, нејќеш да знаеш. Снимкава ме потсеќа на некои рандом филмови/серии што ги изнајмувавме на времето од видеотеки и добиваш некој DVD Rip. Шала на страна, не е толку лош квалитетот ама конкретниов торент ми делува ко различен фрејм рејт да има. Превод е исто невозможно да се најде.

Добаааааааар :D Филмот е лесен за наоѓање во споредба со серијава. 1,89GB е цела сезона од 8 епизоди. Квалитетот, нејќеш да знаеш. Снимкава ме потсеќа на некои рандом филмови/серии што ги изнајмувавме на времето од видеотеки и добиваш некој DVD Rip. Шала на страна, не е толку лош квалитетот ама конкретниов торент ми делува ко различен фрејм рејт да има. Превод е исто невозможно да се најде.
Филмот е ставен на Јутјуб од продукцијата. Full HD со титл.

За серијава ваљда ја има и HD по грчки тракери, али не верувам превод да постои. :LOL:

Bosch Legacy е спиноф од серијата Bosch со Титус Вилвер во која глумеше old school bad ass детектив Хару Бош од Лос Анџелес и серијата заврши со негово пензионирање како детектив.
Во спиноф серијата Хару Бош сега е приватен детектив :pos:
Уживав во серијата Bosch не беше лоша се надевам дека и продолжението ќе биде исто така добро.

Од womanizer до сингл middle age gay :pos:

Се сеќавам почнав да ја гледам HIMYM бев импресиониран од ликот на Барни но подоцна кога дознав дека NPH е геј бев прилично разочаран.

HIMYM, дали постои нешто понеоригинално и понесмешно од она ситкомче во наводници? Секогаш кога ја фаќам вртејќи по каналите, си викам како е можно ова да постоело повеќе од 10 епизоди. Страшно нехаризматички и глупи ликови.

Од трет пат, конечно ја загледав The office. Чекајте ме во темата.
Најјако дуо ми се Мајкл и Двајт. Кога го гледаа станот за купување и Двајт кажа дека поарно е на тие години со 30 години отплаќање да си купи ковчег. :pos:

Мене ми е смртта на Hank најјака сцена во цела серија, мада тешко е да одбере човек, прејаки сцени има.

Епски сцени има ББ, ненадминливи. Едвај чекам да заврши БКС за да и удрам една реприза.

Ќе ја спомнам сцената коа Хенк ја зема торбата пуна пари и му вика на Волт што имаш овде бе цигли и овој му одговара не, 200 милиони у кеш. :shook:

himym, office, bb...

Никој не глеа, нити кур го боли за новите серии. Толку се срање.
Сеа као има у моментов SW серија (Боба Фет), a се спрема и Оби-ван. nobodycares

Sigurno ima I nesto poasalno od novive serii, ali gi ima kup novi, so I kvalitetnoto se gubi vo shlajmot.
Jas si pravev watch lista do pred nekoe vreme, nemam so meseci pisano neso novo.

Eve sea ovaa Euphoria e aktuelna, no teenage drama ne mi paga napamet da gledam.

Од трет пат, конечно ја загледав The office. Чекајте ме во темата.
Крена левел а? Јер
michael-scott-the-office.gif

Крена левел а? Јер
michael-scott-the-office.gif

Britanskata verzija ic ne ja mozev, ovaa ne e tolku hardcore.
Trebase da se izdrzat prvite 2-3 epizodi, use ne mi e pri srce, ne e bas moj stil na humor, no mi e smesna I ke ja prodolzam.

Prasanje, dali Steve si ima presadeno kosa? Prva sezona, 2005, kjelav e malce. Nikad ne sum go videla kjelav covekot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom