Општи дискусии за ТВ серии

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.115
Ова е филмот или една епизода од серијава? 1,89GB за една/две сезони нема шанси.
Добаааааааар :D Филмот е лесен за наоѓање во споредба со серијава. 1,89GB е цела сезона од 8 епизоди. Квалитетот, нејќеш да знаеш. Снимкава ме потсеќа на некои рандом филмови/серии што ги изнајмувавме на времето од видеотеки и добиваш некој DVD Rip. Шала на страна, не е толку лош квалитетот ама конкретниов торент ми делува ко различен фрејм рејт да има. Превод е исто невозможно да се најде.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.185
Поени од реакции
10.196
Добаааааааар :D Филмот е лесен за наоѓање во споредба со серијава. 1,89GB е цела сезона од 8 епизоди. Квалитетот, нејќеш да знаеш. Снимкава ме потсеќа на некои рандом филмови/серии што ги изнајмувавме на времето од видеотеки и добиваш некој DVD Rip. Шала на страна, не е толку лош квалитетот ама конкретниов торент ми делува ко различен фрејм рејт да има. Превод е исто невозможно да се најде.
Филмот е ставен на Јутјуб од продукцијата. Full HD со титл.

За серијава ваљда ја има и HD по грчки тракери, али не верувам превод да постои. :LOL:

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140

Bosch Legacy е спиноф од серијата Bosch со Титус Вилвер во која глумеше old school bad ass детектив Хару Бош од Лос Анџелес и серијата заврши со негово пензионирање како детектив.
Во спиноф серијата Хару Бош сега е приватен детектив :pos:
Уживав во серијата Bosch не беше лоша се надевам дека и продолжението ќе биде исто така добро.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140

Од womanizer до сингл middle age gay :pos:

Се сеќавам почнав да ја гледам HIMYM бев импресиониран од ликот на Барни но подоцна кога дознав дека NPH е геј бев прилично разочаран.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
HIMYM, дали постои нешто понеоригинално и понесмешно од она ситкомче во наводници? Секогаш кога ја фаќам вртејќи по каналите, си викам како е можно ова да постоело повеќе од 10 епизоди. Страшно нехаризматички и глупи ликови.

Од трет пат, конечно ја загледав The office. Чекајте ме во темата.
Најјако дуо ми се Мајкл и Двајт. Кога го гледаа станот за купување и Двајт кажа дека поарно е на тие години со 30 години отплаќање да си купи ковчег. :pos:

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Мене ми е смртта на Hank најјака сцена во цела серија, мада тешко е да одбере човек, прејаки сцени има.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Епски сцени има ББ, ненадминливи. Едвај чекам да заврши БКС за да и удрам една реприза.

Ќе ја спомнам сцената коа Хенк ја зема торбата пуна пари и му вика на Волт што имаш овде бе цигли и овој му одговара не, 200 милиони у кеш. :shook:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.575
himym, office, bb...

Никој не глеа, нити кур го боли за новите серии. Толку се срање.
Сеа као има у моментов SW серија (Боба Фет), a се спрема и Оби-ван. nobodycares

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
Sigurno ima I nesto poasalno od novive serii, ali gi ima kup novi, so I kvalitetnoto se gubi vo shlajmot.
Jas si pravev watch lista do pred nekoe vreme, nemam so meseci pisano neso novo.

Eve sea ovaa Euphoria e aktuelna, no teenage drama ne mi paga napamet da gledam.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
Крена левел а? Јер
Britanskata verzija ic ne ja mozev, ovaa ne e tolku hardcore.
Trebase da se izdrzat prvite 2-3 epizodi, use ne mi e pri srce, ne e bas moj stil na humor, no mi e smesna I ke ja prodolzam.

Prasanje, dali Steve si ima presadeno kosa? Prva sezona, 2005, kjelav e malce. Nikad ne sum go videla kjelav covekot.

Kajgana Shop

На врв Bottom