Чекам 5-6 лајка.Одам да ја исчитам цела тема
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекам 5-6 лајка.Одам да ја исчитам цела тема
Деновиве.Чекам 5-6 лајка.
Same hereИзгледав 7 епизоди од Емили у Париз на едно седнување, и не ми е срам да го признаам тоа. Одморив мозок до Прочка, за после ќе му ја мислиме.
И мене ми беше баш океј за лабавење, периодов изгледав неколку такви серии во тој тој стил драма/романтика со доза на комедија и имам огромна препорака да ја изгледатеИзгледав 7 епизоди од Емили у Париз на едно седнување, и не ми е срам да го признаам тоа. Одморив мозок до Прочка, за после ќе му ја мислиме.
И мене ми беше баш океј за лабавење, периодов изгледав неколку такви серии во тој тој стил драма/романтика со доза на комедија и имам огромна препорака да ја изгледате
(само првите 2 сезони третата е шит)![]()
Креатор и главен лик на серијата е Aziz Ansari попознат како Том во Parks and Rec и пријатно ме изненади со продукцијата/глумата.
Серијата почнува како класична комедија во првата сезона за во втората да експлодира со одлични драматични и романтични елеметни и последните 2 епизоди се право ремек дело, баш реална и сурова серија и мава директно в срж.
Други слични кратки серии од овај тип што ги изгледав во кои се среќава тој стил на реални/секојдневни ситуации и хумор.
![]()
![]()
![]()
![]()
И секако најдобрата од овај тип која ја спомнав повеќе пати
![]()
Препорачајте ако имате гледано нешто друго слично на ова.
Изгледај ја Love најслична е до Master of None иако главните ликови Gillian Jacobs и Paul Rust се крајно недопадливи и иритирачки има добри споредни ликови и дешавки.Site gi imam gledano osven Love, vklucuvajki Emily in paris. Go sfakam momentot koga si zaglaven u takov stil i si vozat.
Masters of none ja gledav dvapati, crno belata sezona vo italija mi e epten dobra.
High maintenance mi e otkritie na godinata. Respect za louie takodze. A i dosta se imam smeeno na Youre the worst, poveke na pocetok dodusa.
Bi ti preporacal:
Breeders - martin freeman hobitot razvalue
Close Enough - animirana vo toj stil
Atlanta - so gambino, kulirancija
Anne+ i generation 56k - holandska i italijanska dramaturgija, mladi zaljubeni izgubeni
Miracle workers - eventualno![]()
Забегаа со приказната немаат поима што да прават дали да ги следат книгите или да одат по формулата на ГОТ.импресии од The Witcher season 2 ?
импресии од The Witcher season 2 ?
Игрите се после книгите инаку не погрешиле таму али целото развивање на карактери у прва сезона На Љунфер ја фрлија во вода, за друго не ми се зборува да бе правам спојлер.ама пази ја логиката у играта Сири ја знае Џенефер, а у серијата у последната епизода у сезона 1 прашува која е Џенефер..
Логиката е во тоа што серијата не е играта.ама пази ја логиката у играта Сири ја знае Џенефер, а у серијата у последната епизода у сезона 1 прашува која е Џенефер..
Одличнаимпресии од The Witcher season 2 ?