Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледав 7 епизоди од Емили у Париз на едно седнување, и не ми е срам да го признаам тоа. Одморив мозок до Прочка, за после ќе му ја мислиме.
Same here :pipi:
Не знам зошто толку хејт добива серијата, мене ми е кул.
Првата сезона ја изгледав дури беа срањата со карантините и те како ми одмори мозокот. Вторава сезона до 6 епизода сум и ми се допадна повеќе од првата.
Кратки се епизодите за ладење мозок е топ серијата.
Ни ги пласираат сите тренд топици во Париз и не можам да се пожалам на тоа :love:
Исто и кастингот ми е супер, комични се а и богами добро изгледаат. :)

Изгледав 7 епизоди од Емили у Париз на едно седнување, и не ми е срам да го признаам тоа. Одморив мозок до Прочка, за после ќе му ја мислиме.
И мене ми беше баш океј за лабавење, периодов изгледав неколку такви серии во тој тој стил драма/романтика со доза на комедија и имам огромна препорака да ја изгледате
(само првите 2 сезони третата е шит)
Креатор и главен лик на серијата е Aziz Ansari попознат како Том во Parks and Rec и пријатно ме изненади со продукцијата/глумата.
Серијата почнува како класична комедија во првата сезона за во втората да експлодира со одлични драматични и романтични елеметни и последните 2 епизоди се право ремек дело, баш реална и сурова серија и мава директно в срж.

Други слични кратки серии од овај тип што ги изгледав во кои се среќава тој стил на реални/секојдневни ситуации и хумор.

И секако најдобрата од овај тип која ја спомнав повеќе пати

Препорачајте ако имате гледано нешто друго слично на ова.

И мене ми беше баш океј за лабавење, периодов изгледав неколку такви серии во тој тој стил драма/романтика со доза на комедија и имам огромна препорака да ја изгледате
(само првите 2 сезони третата е шит)
Креатор и главен лик на серијата е Aziz Ansari попознат како Том во Parks and Rec и пријатно ме изненади со продукцијата/глумата.
Серијата почнува како класична комедија во првата сезона за во втората да експлодира со одлични драматични и романтични елеметни и последните 2 епизоди се право ремек дело, баш реална и сурова серија и мава директно в срж.

Други слични кратки серии од овај тип што ги изгледав во кои се среќава тој стил на реални/секојдневни ситуации и хумор.

И секако најдобрата од овај тип која ја спомнав повеќе пати

Препорачајте ако имате гледано нешто друго слично на ова.

Site gi imam gledano osven Love, vklucuvajki Emily in paris. Go sfakam momentot koga si zaglaven u takov stil i si vozat.

Masters of none ja gledav dvapati, crno belata sezona vo italija mi e epten dobra.

High maintenance mi e otkritie na godinata. Respect za louie takodze. A i dosta se imam smeeno na Youre the worst, poveke na pocetok dodusa.

Bi ti preporacal:

Breeders - martin freeman hobitot razvalue
Close Enough - animirana vo toj stil
Atlanta - so gambino, kulirancija
Anne+ i generation 56k - holandska i italijanska dramaturgija, mladi zaljubeni izgubeni
Miracle workers - eventualno :D

Ај ај, алал вера. Ќе се изнаглеам периодов!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Site gi imam gledano osven Love, vklucuvajki Emily in paris. Go sfakam momentot koga si zaglaven u takov stil i si vozat.

Masters of none ja gledav dvapati, crno belata sezona vo italija mi e epten dobra.

High maintenance mi e otkritie na godinata. Respect za louie takodze. A i dosta se imam smeeno na Youre the worst, poveke na pocetok dodusa.

Bi ti preporacal:

Breeders - martin freeman hobitot razvalue
Close Enough - animirana vo toj stil
Atlanta - so gambino, kulirancija
Anne+ i generation 56k - holandska i italijanska dramaturgija, mladi zaljubeni izgubeni
Miracle workers - eventualno :D
Изгледај ја Love најслична е до Master of None иако главните ликови Gillian Jacobs и Paul Rust се крајно недопадливи и иритирачки има добри споредни ликови и дешавки.

Atlanta,Lovesick и Girls ми се следни на репетоар ќе ги рокнам прво овие па ќе ги разгледам и останативе фала (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Чекам 5-6 лајка.
прибидејќи
original.gif

импресии од The Witcher season 2 ?
Забегаа со приказната немаат поима што да прават дали да ги следат книгите или да одат по формулата на ГОТ.

ама пази ја логиката у играта Сири ја знае Џенефер, а у серијата у последната епизода у сезона 1 прашува која е Џенефер..

Јас сум на епизода 6.
Не знам за игрите и книгите, али сезонава е многу послаба од првата. Да почнеа со ваков старт немаше да ја гледам секако.

ама пази ја логиката у играта Сири ја знае Џенефер, а у серијата у последната епизода у сезона 1 прашува која е Џенефер..
Игрите се после книгите инаку не погрешиле таму али целото развивање на карактери у прва сезона На Љунфер ја фрлија во вода, за друго не ми се зборува да бе правам спојлер.

Логиката е во тоа што серијата не е играта.

Аман те преку таквото со тие книгите, ко синкир мора да се движи серијата по книги, олабајте тро.
Автоматски споено мислење:

Одлична

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom