Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Огромна препорака за Dirty Money на Нетфликс. Документарна серија за сите корпоративни измами, за Дизелгејт на VW, Фарма, Велс Фарго, перење пари преку HSBC, злато, Кушнер на Трамп.

2 сезони има, едвај чекам трета.

Mindhunter ја прекинав првата епизода на пола. Заспав од што беше досадна. :pos:

vrvot na dosadna seria/film e dostignat uste mnogu odamna. Rekordot go drzam jas so vrtenje okolu stol. Taka da spienjeto ne e nisto. Go ahead :D

vrvot na dosadna seria/film e dostignat uste mnogu odamna. Rekordot go drzam jas so vrtenje okolu stol. Taka da spienjeto ne e nisto. Go ahead :D
Кога ја гледав Suits, ми беше спуштена долу, си чачкав на нет, а во позадина слушав само звук :lolzz:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Во цело ова дремење дома, ми текна на Линда и Луис Амор Родригез. Ако некој знај кај можи да се најди цела серија Dream Team, hit me up.

Тешко на тој шо не ја знај, ако има таков. :lolzz:

Во цело ова дремење дома, ми текна на Линда и Луис Амор Родригез. Ако некој знај кај можи да се најди цела серија Dream Team, hit me up.

Ауу уште многу одамна ја имам барано, ама немаа сидери торентите.

Ја барав пред 1-2 месеци, многу тешко за торент.

Ауу уште многу одамна ја имам барано, ама немаа сидери торентите.
Ја барав пред 1-2 месеци, многу тешко за торент.
Гледам дека на Јутјуб горе-долу ги има сите епизоди од трета до десетта сезона. Ама прва и втора сезона не можам да најдам.

Ја почнав American Horror Story. До сега сум до 8 епизода од 1 сезона. За сега е одлична. За понатаму ќе видиме како ќе тера. Се појавуваат интересни гости во епизодите.

Ја почнав American Horror Story. До сега сум до 8 епизода од 1 сезона. За сега е одлична. За понатаму ќе видиме како ќе тера. Се појавуваат интересни гости во епизодите.
Жал ми е, ама...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom