vrvot na dosadna seria/film e dostignat uste mnogu odamna. Rekordot go drzam jas so vrtenje okolu stol. Taka da spienjeto ne e nisto. Go aheadMindhunter ја прекинав првата епизода на пола. Заспав од што беше досадна.![]()
Кога ја гледав Suits, ми беше спуштена долу, си чачкав на нет, а во позадина слушав само звукvrvot na dosadna seria/film e dostignat uste mnogu odamna. Rekordot go drzam jas so vrtenje okolu stol. Taka da spienjeto ne e nisto. Go ahead![]()
Ауу уште многу одамна ја имам барано, ама немаа сидери торентите.Во цело ова дремење дома, ми текна на Линда и Луис Амор Родригез. Ако некој знај кај можи да се најди цела серија Dream Team, hit me up.
Тешко на тој шо не ја знај, ако има таков.![]()
Ја барав пред 1-2 месеци, многу тешко за торент.Во цело ова дремење дома, ми текна на Линда и Луис Амор Родригез. Ако некој знај кај можи да се најди цела серија Dream Team, hit me up.
Тешко на тој шо не ја знај, ако има таков.![]()
Ауу уште многу одамна ја имам барано, ама немаа сидери торентите.
Гледам дека на Јутјуб горе-долу ги има сите епизоди од трета до десетта сезона. Ама прва и втора сезона не можам да најдам.Ја барав пред 1-2 месеци, многу тешко за торент.
Жал ми е, ама...Ја почнав American Horror Story. До сега сум до 8 епизода од 1 сезона. За сега е одлична. За понатаму ќе видиме како ќе тера. Се појавуваат интересни гости во епизодите.
Ама што?Жал ми е, ама...
Ќе се разочараш.Ама што?
10 сезони и 8.1 imdb не е за разочарување...Ќе се разочараш.