vrvot na dosadna seria/film e dostignat uste mnogu odamna. Rekordot go drzam jas so vrtenje okolu stol. Taka da spienjeto ne e nisto. Go aheadMindhunter ја прекинав првата епизода на пола. Заспав од што беше досадна.
Кога ја гледав Suits, ми беше спуштена долу, си чачкав на нет, а во позадина слушав само звукvrvot na dosadna seria/film e dostignat uste mnogu odamna. Rekordot go drzam jas so vrtenje okolu stol. Taka da spienjeto ne e nisto. Go ahead
Ауу уште многу одамна ја имам барано, ама немаа сидери торентите.Во цело ова дремење дома, ми текна на Линда и Луис Амор Родригез. Ако некој знај кај можи да се најди цела серија Dream Team, hit me up.
Тешко на тој шо не ја знај, ако има таков.
Ја барав пред 1-2 месеци, многу тешко за торент.Во цело ова дремење дома, ми текна на Линда и Луис Амор Родригез. Ако некој знај кај можи да се најди цела серија Dream Team, hit me up.
Тешко на тој шо не ја знај, ако има таков.
Ауу уште многу одамна ја имам барано, ама немаа сидери торентите.
Гледам дека на Јутјуб горе-долу ги има сите епизоди од трета до десетта сезона. Ама прва и втора сезона не можам да најдам.Ја барав пред 1-2 месеци, многу тешко за торент.
Жал ми е, ама...Ја почнав American Horror Story. До сега сум до 8 епизода од 1 сезона. За сега е одлична. За понатаму ќе видиме како ќе тера. Се појавуваат интересни гости во епизодите.
Ама што?Жал ми е, ама...
Ќе се разочараш.Ама што?
10 сезони и 8.1 imdb не е за разочарување...Ќе се разочараш.