Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Heroes: Reborn anybody?
Одличен старт имаа, некој планира да ги следи или ги откажавте уште после 2ра сезона од минатите делови?

Heroes: Reborn anybody?
Одличен старт имаа, некој планира да ги следи или ги откажавте уште после 2ра сезона од минатите делови?
Jas su zaljuben vo ovaa serija,neznam zosto Mozebi vo minatiot zivot sum imal nekoja mok..Inaku novata serija pocna dosta solidno,ke se vrataat dosta akteri od minatata seria ocekuvam odlicna sezona..

Jas su zaljuben vo ovaa serija,neznam zosto Mozebi vo minatiot zivot sum imal nekoja mok..Inaku novata serija pocna dosta solidno,ke se vrataat dosta akteri od minatata seria ocekuvam odlicna sezona..
Мене многу ми се свиѓа кога на крајот од 2 ра епизода дадоа шо ќе се случува мислам дека дејството ќе оди во вистински правец...барем се надевам де да не е како последните 2 сезони од Хироус...

Голема е разликата помеѓу француската и америчката верзија на The Returned? Многу се разликуваат една од друга по дејството во серијата? Гледам на IMDb поголема оценка има француската верзија, али многу би ми сметало француското зборење во серијата. :)

Голема е разликата помеѓу француската и америчката верзија на The Returned? Многу се разликуваат една од друга по дејството во серијата? Гледам на IMDb поголема оценка има француската верзија, али многу би ми сметало француското зборење во серијата. :)
Нема да зажалиш ако ја гледаш француската верзија (односно оргиналот), од американската верзија ја имам гледано само првата епизода па не би можел да кажам дали се разликуваат во дејството.

francuskata obavezno

I zaso zborite za heroes be? Serija kvalitet kako od syfy.

Moze nekoj da mi kaze sto e prikaznata ponatamu vo spojler, ioanaka nema da ja prodolzam.

francuskata obavezno

I zaso zborite za heroes be? Serija kvalitet kako od syfy.

Moze nekoj da mi kaze sto e prikaznata ponatamu vo spojler, ioanaka nema da ja prodolzam.
А за Bron/Broen?
Оригиналната или америчката?
Прашувам зашто и The Killing е адаптација на шведска серија па е супер американскиот римејк.

А за Bron/Broen?
Оригиналната или америчката?
Прашувам зашто и The Killing е адаптација на шведска серија па е супер американскиот римејк.

Jas ja gledav originalnata Bron. I za nea tvrdam deka vredi. Americkata neam pojma.

Returned izgledav edna dve epizodi, I smesno e duri da se razmisluva. Francuskata e nesto neverojatno, atmosferata kine!

Дали некој ја има изгледано "The leftovers"? Се обидувам да ја гледам ама многу ми е конфузна, нејасна и чат пат досадна.. Заслужува да се гледа или да кренам раце? :toe:

Дали некој ја има изгледано "The leftovers"? Се обидувам да ја гледам ама многу ми е конфузна, нејасна и чат пат досадна.. Заслужува да се гледа или да кренам раце? :toe:

Leftovers iskoci kvalitetno iznenaduvanje lani. Ama ako cekas odgovori celo vreme - tesko... ne e za tebe.

Spored mene vredi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom