- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.153
- Поени од реакции
- 16.099
Па, Friends, My Name is Earl, Big Bang Theory и без-конкурентините Фазлиновичи - Луд Јебе ЗбуњeногВоа ми е така нај нај до сега од хумор.
Seinfeld.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па, Friends, My Name is Earl, Big Bang Theory и без-конкурентините Фазлиновичи - Луд Јебе ЗбуњeногВоа ми е така нај нај до сега од хумор.
Jas su zaljuben vo ovaa serija,neznam zosto Mozebi vo minatiot zivot sum imal nekoja mok..Inaku novata serija pocna dosta solidno,ke se vrataat dosta akteri od minatata seria ocekuvam odlicna sezona..Heroes: Reborn anybody?
Одличен старт имаа, некој планира да ги следи или ги откажавте уште после 2ра сезона од минатите делови?
Мене многу ми се свиѓа кога на крајот од 2 ра епизода дадоа шо ќе се случува мислам дека дејството ќе оди во вистински правец...барем се надевам де да не е како последните 2 сезони од Хироус...Jas su zaljuben vo ovaa serija,neznam zosto Mozebi vo minatiot zivot sum imal nekoja mok..Inaku novata serija pocna dosta solidno,ke se vrataat dosta akteri od minatata seria ocekuvam odlicna sezona..
Нема да зажалиш ако ја гледаш француската верзија (односно оргиналот), од американската верзија ја имам гледано само првата епизода па не би можел да кажам дали се разликуваат во дејството.Голема е разликата помеѓу француската и америчката верзија на The Returned? Многу се разликуваат една од друга по дејството во серијата? Гледам на IMDb поголема оценка има француската верзија, али многу би ми сметало француското зборење во серијата.![]()
А за Bron/Broen?francuskata obavezno
I zaso zborite za heroes be? Serija kvalitet kako od syfy.
Moze nekoj da mi kaze sto e prikaznata ponatamu vo spojler, ioanaka nema da ja prodolzam.
Оригиналот е ремек делоА за Bron/Broen?
Оригиналната или америчката?
Прашувам зашто и The Killing е адаптација на шведска серија па е супер американскиот римејк.
А за Bron/Broen?
Оригиналната или америчката?
Прашувам зашто и The Killing е адаптација на шведска серија па е супер американскиот римејк.
Дали некој ја има изгледано "The leftovers"? Се обидувам да ја гледам ама многу ми е конфузна, нејасна и чат пат досадна.. Заслужува да се гледа или да кренам раце?![]()