Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ај пак да се пробам, иако тогаш на никој не му текна. Ја скапав барање една серија ја даваа на МТВ, поврзана со фудбал. Отприлика приказната одеше вака. Во едно село дојде едно бате како тренер нешто шо треба да ги обучува селаниве да играат фудбал. Имаше некое луто ривалство помеѓу две екипи кои играат онака со години фудбал, како традиција. И овие од селово камења беа сите. Во серијава владееше некоја депре атмосфера, имаа пабче за пиење, мали куќарки, замрсено замаглен амбиент. Воглавно хумористична серија беше. Не верувам да е некоја високобуџетна, мислам дека и англиска беше. То е то шо памтам.

Сигурно само ти си ја знаеш серијава, хипстер еден

Сигурно само ти си ја знаеш серијава, хипстер еден
Не бе мора и некој да ја видел, навечер играше. Не беше ништо посебна ама мн јак амбиент имаше онака, замрсен англиско-селски со јак паб за ѕвекање пиво.............
Се кладам дека е една од оние серии на Imdb кои немаат сликче и се до 1000 гласа.

Не бе мора и некој да ја видел, навечер играше. Не беше ништо посебна ама мн јак амбиент имаше онака, замрсен англиско-селски со јак паб за ѕвекање пиво.............
Се кладам дека е една од оние серии на Imdb кои немаат сликче и се до 1000 гласа.
Ако ја има на имдб :D

и ја сум глеал нешто од ова, ми доаѓаат слики од пабот и фудбал коа се играше, али се мислев дека филм беше... :D

Ги најдов моите сеќавања, од филм како и што мислев... @Erich Zann ?

Последно уредено од модератор:
и ја сум глеал нешто од ова, ми доаѓаат слики од пабот и фудбал коа се играше, али се мислев дека филм беше... :D

Ги најдов моите сеќавања, од филм како и што мислев... @Erich Zann ?

Леле брат не си свесен колку ти сум благодарен :love:

Се па ко серија запамтено ми беше.............ептен за кулирање филмче. Вечер ќе го изглеам да обновам меморија.

Ја завршив Deutschland 83 забавна и интересна серија, со допадливи ликови и убав амбиент. Си има маани ама колку за 8 епизоди по 45мин. мислам дека е одлична. Од мене 8/10

Многу добра е првата епизода од новата мини серија на HBO со наслов Show Me A Hero. Мислам дека ќе биде убава политичка драма.

Луѓе, како се покажа Bates Motel? Ја гледал некој, читал ривјуа?

Излегоа сите 6 епизоди од мини-серијата на HBO Show Me A Hero. Мислам дека вреди да се погледне бидејќи нуди една интересна приказна иако не би можел да ја сместам во групата со најдобрите серии од оваа продукциска куќа. Од мене 8/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom