Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
И би Wayward, за 2 дена. Подочњаци до колена. Предлог нешто ново да почнам? (Си ветив дека нема но јебига посилно е од мене). Само да не се некои Стивен Кинг (Under the dom) дрканици.

hannibal ако ја немаш гледано

и јас синоќа ја почнав wayward pines, добар пилот (y) ќе вијме како ќе се развива.

Дај препорачајте нешто ново шо има ама добро онака. од ова лето шо испаднало. Предност имаат комедиите од по 20-30 минути.
Humans.

Во тековни ми е, CSI: Cyber anyone? Срање рејтинг гледам али пошо се работело за deep/dark web криминалот ќе и дам шанса.

Ја почнав ради Аркет, ама не ме бендиса нешто многу, многу..

Ја почнав ради Аркет, ама не ме бендиса нешто многу, многу..
Лоша е, не издржав пилотот да го изгледам. После Вегас и 2 спинофа да идеш со исти финти, ненвентивност, лоша глума, актери... е мизерија.

Дечки од Private Practice торенти во 720p има негде? Ниеден не најдов што се спушта како што треба :(

Кога Inception би се венчал со Blade Runner а кумот е Firefly во Земјено руво.

Ми изгледа како да ќе биде многу јака серија ова.

Инаку саундтраците ќе ги прави истиот дечко што ни ја донесе музиката во Game of Thrones. Especially воведната шпица. Очекувам повторно audible goodies од него :D

http://www.imdb.com/chart/toptv?tt4158110&ref_=tt_awd

od koga ima imdb top250 ali tv?

ne se slagam so mnogu stvari, ali fin vodic bi bil...
Пишува бета дека е листата, најверојатно е нова. Првите места се со понови серии и нормално високо котираат, 4 од првите 5 се со право таму, едната не ми е гледана. Подоле на листата се серии од типот на Friends, Twin Peaks, Battlestar Galactica итн. кои се постари серии. Штета што оценката е единствен репер за рангирање пошто новите серии држат нереално високи оценки поради маркетинг хајпот и што се сеуште тазе во сеќавањето на гледачот што ги оценува.

44 The Simpsons
67 Six Feet Under
188 Lost
:S

Гледајќи FOX и FOX life приметив 2-3 серии правени првенствено за хиспаник популацијата во САД. Значи малку по малку почнува да се остварува предвидувањето дека за неколку децении мнозинство во сад ќе бидат хиспаниците. Така да треба да се припремиме за серии во кои они ќе бидат се повеќе вклучени

Ај пак да се пробам, иако тогаш на никој не му текна. Ја скапав барање една серија ја даваа на МТВ, поврзана со фудбал. Отприлика приказната одеше вака. Во едно село дојде едно бате како тренер нешто шо треба да ги обучува селаниве да играат фудбал. Имаше некое луто ривалство помеѓу две екипи кои играат онака со години фудбал, како традиција. И овие од селово камења беа сите. Во серијава владееше некоја депре атмосфера, имаа пабче за пиење, мали куќарки, замрсено замаглен амбиент. Воглавно хумористична серија беше. Не верувам да е некоја високобуџетна, мислам дека и англиска беше. То е то шо памтам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom