И би Wayward, за 2 дена. Подочњаци до колена. Предлог нешто ново да почнам? (Си ветив дека нема но јебига посилно е од мене). Само да не се некои Стивен Кинг (Under the dom) дрканици.
hannibal ако ја немаш гледано
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И би Wayward, за 2 дена. Подочњаци до колена. Предлог нешто ново да почнам? (Си ветив дека нема но јебига посилно е од мене). Само да не се некои Стивен Кинг (Under the dom) дрканици.
Humans.и јас синоќа ја почнав wayward pines, добар пилотќе вијме како ќе се развива.
Дај препорачајте нешто ново шо има ама добро онака. од ова лето шо испаднало. Предност имаат комедиите од по 20-30 минути.
Во тековни ми е, CSI: Cyber anyone? Срање рејтинг гледам али пошо се работело за deep/dark web криминалот ќе и дам шанса.hannibal ако ја немаш гледано
Во тековни ми е, CSI: Cyber anyone? Срање рејтинг гледам али пошо се работело за deep/dark web криминалот ќе и дам шанса.
Лоша е, не издржав пилотот да го изгледам. После Вегас и 2 спинофа да идеш со исти финти, ненвентивност, лоша глума, актери... е мизерија.Ја почнав ради Аркет, ама не ме бендиса нешто многу, многу..
Конечно!
Пишува бета дека е листата, најверојатно е нова. Првите места се со понови серии и нормално високо котираат, 4 од првите 5 се со право таму, едната не ми е гледана. Подоле на листата се серии од типот на Friends, Twin Peaks, Battlestar Galactica итн. кои се постари серии. Штета што оценката е единствен репер за рангирање пошто новите серии држат нереално високи оценки поради маркетинг хајпот и што се сеуште тазе во сеќавањето на гледачот што ги оценува.http://www.imdb.com/chart/toptv?tt4158110&ref_=tt_awd
od koga ima imdb top250 ali tv?
ne se slagam so mnogu stvari, ali fin vodic bi bil...