Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Вилмот беше зупер. Ова че видиме.

Ај некој нека ме потсети на веб страните по теркот на IMDB што беа за серии само. Некаде каде можеш да сумирап што си изгледал, и да оцениш воедно.
episodecalendar.com

Дан ја има некој видено FARGO и дали е поврзана со филмот од '96та.
И ако пример прво го гледам филмот дали ќе си ја зафркнам после приказната за серијата :)

Зашто неможат да смислат нешто ново? Се' некои римејкови прават.
Филмот беше одличен и не би ризикувала да ја гледам серијата. Башка го нема Брус (n)

Зашто неможат да смислат нешто ново? Се' некои римејкови прават.
Филмот беше одличен и не би ризикувала да ја гледам серијата. Башка го нема Брус (n)

Eве Фарго испадна одлично, ама ова не ветува ама ич.

Втора сезона од оригиналната The Killing е перфекција иако сум на средина. Bron meets Borgen
Аууу трета и последна сезона уште подобра. Сето тоа што важеше за втора надополнето со фамилијарната драма како во прва сезона.

Дан ја има некој видено FARGO и дали е поврзана со филмот од '96та.
И ако пример прво го гледам филмот дали ќе си ја зафркнам после приказната за серијата :)
Приказната не е поврзана иако има сличности, само амбиентот од филмот е преземан во серијата.

Alexander Siddig! :vozbud::cuc:

Баш вчера го гледав Syriana, чоекот е многу добар! Едвај чекам да го видам на GoT.

Alexander Siddig as Doran Martell, the older brother of Prince Oberyn

Toby Sebastian as Trystane Martell, Doran’s son

Nell Tiger Free as Myrcella Baratheon, Cersei and Jaime Lanniester’s eldest child

DeObia Oparei as Areo Hotah, the captain of Doran Martell’s palace guard

Enzo Cilenti as Yezzan, a former slave trader

Jessica Henwick as Nymeria Sand, second eldest of Oberyn Martell’s bastard daughters

Rosabell Laurenti Sellers as Tyene Sand, another daughter of Oberyn

Keisa Castle-Hughes as Obara Sand, Oberyn’s eldest daughter of

Jonathan Pryce as the High Sparrow a religious leader in King’s Landing

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom