Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Што се случува со The Strain? излезена ли е? гледам само еден рип од 300 мегабајти...

Што се случува со The Strain? излезена ли е? гледам само еден рип од 300 мегабајти...
da, izlezena e, mislev sega tema da otvoram ama toa tebe ke ti go prepustam zasto imam visoki ocekuvanja od serijava, a BB rasturi, go imas ti toa u tebe :)
inaku super pomina kaj kritikava prvava epizoda, jas sega ja simnav pokasno ke ja gledam ...

Nego sakav da prasam za american horror story, kako tera serijava, sekoja sezona e so posebna prikazna ili ne ? deka gledam 4ta sezona vo 50ti, vo Germanija ke se odvijva dejstvieto, pa toa nekako cudno mi bese so vovedot na temata za nekoja familija vo Boston. :)

Одличен беше пилотот на The Strain

da, izlezena e, mislev sega tema da otvoram ama toa tebe ke ti go prepustam zasto imam visoki ocekuvanja od serijava, a BB rasturi, go imas ti toa u tebe :)
inaku super pomina kaj kritikava prvava epizoda, jas sega ja simnav pokasno ke ja gledam ...

Nego sakav da prasam za american horror story, kako tera serijava, sekoja sezona e so posebna prikazna ili ne ? deka gledam 4ta sezona vo 50ti, vo Germanija ke se odvijva dejstvieto, pa toa nekako cudno mi bese so vovedot na temata za nekoja familija vo Boston. :)

Oк е AHS, али не е нешто нај нај во последно време.....да посебни приказни се. Иначе фала, ама не сум познат по отварање на теми за серии, до сега иам само 2 или 3 ако не се лажам за серии :P

Имаше многу клише моменти ама забавна ми беше за разлика од The Leftovers

Не очекувам ја BB квалитет од овој жанр на серии

Последно уредено:
Имаше многу клише моменти ама забавна ми беше за разлика од The Leftovers

Не очекувам ја BB квалитет од овој жанр на серии

Nikoj ne ocekuva toa de, ama ipak bese los pilotot..

Helix recimo bese bolje.

Е сеа не ми крши филм ебате, сите викаат дека била добра. Се спремам да ја глеам.
Лефтоверс боља ти е?[DOUBLEPOST=1405443265][/DOUBLEPOST]
Имаше многу клише моменти ама ....
мххххх, ова ако е вистина, ќе ми смета.
Ја иначе не глеам многу серии, али Тру Детектив ми беше топ. AGOT се подразбира. Лефтоверс обеќава нешто според првава епизода, за даље ќе видиме дал ќе влезат у клишеа.

Surviving Jack (2014)

Ја изгледа некој друг? Мене ми беше ептен ок, кратка е, интересна и има добар хумор. :)

Ја гледа ли некој Murder in the First ?

Не знам за серијата ама глумицата е :drk:

Ја гледа ли некој Murder in the First ?

Не знам за серијата ама глумицата е :drk:
Кога сме кај глумицата, спушти ја Boss :)
Настрана глумицата, серијата е прејака.

Ај некој нека ме потсети на веб страните по теркот на IMDB што беа за серии само. Некаде каде можеш да сумирап што си изгледал, и да оцениш воедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom