Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da, izlezena e, mislev sega tema da otvoram ama toa tebe ke ti go prepustam zasto imam visoki ocekuvanja od serijava, a BB rasturi, go imas ti toa u tebeШто се случува со The Strain? излезена ли е? гледам само еден рип од 300 мегабајти...
Одличен беше пилотот на The Strain
da, izlezena e, mislev sega tema da otvoram ama toa tebe ke ti go prepustam zasto imam visoki ocekuvanja od serijava, a BB rasturi, go imas ti toa u tebe
inaku super pomina kaj kritikava prvava epizoda, jas sega ja simnav pokasno ke ja gledam ...
Nego sakav da prasam za american horror story, kako tera serijava, sekoja sezona e so posebna prikazna ili ne ? deka gledam 4ta sezona vo 50ti, vo Germanija ke se odvijva dejstvieto, pa toa nekako cudno mi bese so vovedot na temata za nekoja familija vo Boston.![]()
Имаше многу клише моменти ама забавна ми беше за разлика од The LeftoversUopste ne.
Имаше многу клише моменти ама забавна ми беше за разлика од The Leftovers
Не очекувам ја BB квалитет од овој жанр на серии
Е сеа не ми крши филм ебате, сите викаат дека била добра. Се спремам да ја глеам.Uopste ne.
мххххх, ова ако е вистина, ќе ми смета.Имаше многу клише моменти ама ....
Кога сме кај глумицата, спушти ја BossЈа гледа ли некој Murder in the First ?
Не знам за серијата ама глумицата е![]()
Аха од таму ја знам, таму беше совршенаКога сме кај глумицата, спушти ја Boss
Настрана глумицата, серијата е прејака.